Aktywne Wpisy
Polina2137 +14
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
tomasztomasz1234 +286
Wiecie że kaliski ginekolog - ten od 2,5 mln zł z NFZ - wykazywał stratę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
Patrzcie, co odkryłem: Prof. Dariusz Samulak prowadzi spółkę Doctor sp. z o.o. Wykazała ona za 2023 ok. 2,5 mln zł przychodu z NFZ. Jednak na czysto nie zarobiła ani grosza. Zadeklarowała stratę w wysokości ponad 105 tys. zł..
Źródło: sprawozdanie z działalności Spółki za
źródło: strata1
Pobierz

Czy to ma być jakis żart lub fake?
źródło: Screenshot_20250911_180832_Facebook
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Miejmy nadzieję, że skala tego będzie coraz większa.
@PepeHandss: Rozumiem, że jesteś zdziwiony, że tak późno podjęto decyzję o wzięciu nauk od fachowców w dziedzinie?
@LamajHarma: Przecież od razu byłby ogólnopolski kwik że polski żołnierz na Ukrainę jedzie pod pozorem szkolenia. Miejsca by brakło dla tych którzy by na tym korzyści polityczne chcieli zebrać. Od lewa do prawej kandydaci na prezydenta się licytowali kto bardziej nie wyśle żołnierzy RP na teren Ukrainy xD
@Sossija: o ośrodku w Bydgoszczy pewnie nie słyszałeś?
wyborna nadinterpretacja i próba przesunięcia akcentu tego wydarzenia do rangi bezpośrednich działań bojowych xD
Skoro ruscy nas atakują na co raz to kolejne sposoby to najlepiej jest zamanifestować swoją obecność i uczyć się ich tłuc od tych, którzy mają w tym największe doświadczenie. Tylko nie opowiadaj głupot o wciąganiu nas w wojnę, bo ruscy już dawno ją z nami toczą.
@Leniek: a co tam kolegi robio? Grajo w paletki? Czy pijo wódkie? Chyba rozumiesz, ze doświadczenie ukraińskiej armii jest po stokroć większe niż wymysły starych dziadków?