Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +459
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przymierzam się do kupna nowego telefonu bo siedmioletni Hujawej P20 niestety nie przeszedł testu wodoszczelności (bo jej nie miał xD). Wytypowałem 3 modele i mam parę pytań.
Samsung Galaxy A56
1. Pytanie do kogoś kto ma A36/A56/A35/A55. Te ramki w rzeczywistości są tak gigantyczne? Bo jak patrzę na zdjęcia/filmy to siedmioletni telefon bije je na głowę.
Motorola Edge 60 Fusion
2. Pytanie do kogoś kto ma Motorolę. Software serio ma problemy z responsywnością i jakieś dziwne bugi?
Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G
3. I tym sposobem dochodzimy do ostatniego telefonu. Czy #siajomilepsze? Nigdy nie miałem do czynienia z tymi telefonami, jedyne co to wiem że kiedyś chcieli dodać reklamy. Jak się wam korzysta z systemu? Jakieś błędy? Jak z bloatware?
1. te samsungi to cegły w ręce z i ramki w 56 są juz w miarę wąskie ale nieasymetrycznie grube, u dołu jest warga i sprawia to kiepskie wrażenie
2. z tym modelem nie miałem styczności ale edge 30 neo zwróciłem na reklamację właśnie przez problemy z oprogramowaniem, ogólnie byłem zadowolony na początku z działania urządzenia ale z czasem zaczęły się pojawiać problemy z łącznością przy VoWifi i jakieś bugi
No i boli brak wodoszczelności.
+póki co nie mam do czego się przyczepić jeśli chodzi o interfejs, może po za tym że musiałem obligatoryjnie zainstalować tiktoka, bookinga i amazona (wtf)
+przyciski do sterowania głośnością mają fajny wyraźny klik
-poprzednie modele miały slot na kartę
-zablokowali softwarowo Camera2 API więc kamera jest gorsza niż mogłaby być
-czytnik linii papilarnych trzeba trzymać dobrą sekundę (stary Hujawej reagował po 0.1s)