Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Magda Opozda mega traci przez to, że jest z Johnny Kastratem Myszka Micky Bravo. Gdyby była z kimś innym w parze to wydaje mi się, że byłaby całkiem inna. Szkoda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HakunaMattatta: to już raczej reguła, ze ci którzy na początku pokazują się z jak najlepszej strony potem dużo tracą w oczach widzów. Chociażby sRoch, z najbardziej lubianego upadł na samo dno. Wiem, ze to ekstremalny przykład, ale tak to się dzieje, ciężko jest utrzymać maskę przez dłuższy czas będąc w grupie i w takim programie. Ale właśnie dlatego ciekawie jest obserwować jak się to wszystko zmienia, jest dynamika i są
  • Odpowiedz
@melisa_m: Roch (ʘʘ) najgorszy uczestnik ever i ogólnie tamta edycja dramat, te laski kori, tori (ʘʘ)(ʘʘ) co do Magdy mam nadzieję że u niej to chwilowe zaćmienie spowodowane przez partnera i że Tomek wróci i wyzwoli ją od tego toksyka i wróci uśmiechnięta dziewczyna z pierwszych dni w hotelu
  • Odpowiedz
@melisa_m: no coś czuję że Ola po kolejnych odcinkach dołączy do grona... Dużo było widać dzisiaj po zapowiedzi następnego odcinka i w wypowiedziach Kubusia
  • Odpowiedz