Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +842
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi natychmiastowej reakcji
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim przedstawionej.
Art. 23–24 Kodeksu cywilnego – ochrona dóbr osobistych (m.in. wizerunku, prywatności, dobrego imienia).
Art. 216 kk – znieważenie: wyzywanie, obraźliwe komentarze. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do roku więzienia.
Art. 212 kk – zniesławienie (pomówienie): gdy pisze nieprawdziwe rzeczy, które mogą poniżyć Cię w oczach innych lub zaszkodzić Twojej reputacji. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do 2 lat.
źródło: ziobro smacznj kawusi
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@
Co za combo.
@sylwia-rasch: A czemu, by nie żądać kwoty 12143453433453452323$? I frytek do tego? Zejdź na ziemię babo. Lepiej pisz więcej takich głupot na internecie, to więcej osób będzie wiedzieć, że coś nie dobrze w głowie się dzieje u ciebie.
Ps. Zapomniałaś dodać tagu poprawnego na swój temat, już podaje: #polskieonuce
będzie Was z fejsbuka więcej?
czemu tylko 500 tysięcy? za screen z publicznego fejsbuka to lekko dwa