Wpis z mikrobloga

Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi natychmiastowej reakcji

Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim przedstawionej.

Art. 23–24 Kodeksu cywilnego – ochrona dóbr osobistych (m.in. wizerunku, prywatności, dobrego imienia).

Art. 216 kk – znieważenie: wyzywanie, obraźliwe komentarze. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do roku więzienia.

Art. 212 kk – zniesławienie (pomówienie): gdy pisze nieprawdziwe rzeczy, które mogą poniżyć Cię w oczach innych lub zaszkodzić Twojej reputacji. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do 2 lat.
  • 644
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 28
Informacja "Brak szkół do wyświetlenia" w profilu tej Pani jest bardzo adekwatna i dużo nam mówi xD
  • Odpowiedz
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim przedstawionej.

Art. 23–24 Kodeksu cywilnego – ochrona dóbr osobistych (m.in. wizerunku, prywatności, dobrego imienia).

Art. 216 kk – znieważenie: wyzywanie, obraźliwe komentarze. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do roku więzienia.

Art. 212 kk – zniesławienie (pomówienie): gdy pisze nieprawdziwe rzeczy, które mogą poniżyć Cię w oczach innych lub zaszkodzić Twojej reputacji. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do 2 lat.

@
  • Odpowiedz
Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz

@sylwia-rasch: A czemu, by nie żądać kwoty 12143453433453452323$? I frytek do tego? Zejdź na ziemię babo. Lepiej pisz więcej takich głupot na internecie, to więcej osób będzie wiedzieć, że coś nie dobrze w głowie się dzieje u ciebie.
Ps. Zapomniałaś dodać tagu poprawnego na swój temat, już podaje: #polskieonuce
  • Odpowiedz
@sylwia-rasch: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem. Mariusz Trzebnica
  • Odpowiedz