Wpis z mikrobloga

via Android
  • 455
@JajkaNieMajaBialek J--------e, tu nie chodzi o to, że ktoś ma inne zdanie, tylko o to, że od początku wojny zalewa nas ruska propaganda i część ludzi powiela wręcz nieprawdziwe informacje robiąc z Ukrainy największych wrogów.
  • Odpowiedz
@ish_waw kurna zrobię se screena Twojej wypowiedzi i wydrukuje na koszulce. Wszystkim radzę to samo. Powinni w szkołach na gazetkach to zdanie wieszać albo na kurtynach na auli jak jest jakiś apel czy cos.
  • Odpowiedz
tylko o to, że od początku wojny zalewa nas ruska propaganda i część ludzi powiela wręcz nieprawdziwe informacje robiąc z Ukrainy największych wrogów.

@Dominek: przecież na początku wojny nastroje były zupełnie inne. Tylko Polacy się już zmęczyli Ukraińcami.
  • Odpowiedz
@ZielonyOgon - ja poproszę pozew. TO BYŁY RUSKIE DRONY JBĆ Ciebie i Putina w takiej kolejności.

@Dominek: ten zielonyogon jak wczoraj wstawał to zapomniał załadować mózgu do głowy, i chodzi teraz na pusto :(

POZEW :]
  • Odpowiedz
@Dominek: Masowy wysyp był koło 2021 i postów o zabójczych szczepionkach. Ja raz na jednym forum trafiłem na delikwentkę pracującą w dużej firmie ubezpieczeniowej, która w knajacki sposób się chwaliła, że obsługuje tylko niezaszczepionych, a zaszczepionych obsługiwać nie będzie. Post zgłosiłem do firmy, firma obiecała, że wyciągnie konsekwencje, a ona napisała, że mnie zgłosi na policję za naruszanie dóbr (!). To stara taktyka ruskich onuc.
  • Odpowiedz