Aktywne Wpisy

maybe +50
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ZUS, który od 100 lat mimo wojny, stalinizmu, komuny, transformacji ustrojowej nadal wypłaca ludziom świadczenia na pewno upadnie, trust me bro.
Żydowskie międzynarodowe fundusze oparte o jedną wielką spekułę i h----d, jaką jest giełda, działając w tych samych warunkach, które mają zniszczyć ZUS, uczynią cię krezusem.
Na dokładkę odłożenie z 40k rocznie w kilka lat tyle, żeby generować 6 średnich krajowych. Czyli z 200k (5 lat x 40k) zarabianie co miesiąc 30k xD ROI prawie 200%, takich mamy geniuszy finansów na Wykopie.
#pracait #programowanie #programista15k #mitoman15k
źródło: Screenshot_20250911-143728-419
PobierzZmyślają I tyle.
Długoterminowo to za 9 lat wszystkie nowe samochody w UE muszą być elektryczne i ciekawe jak wpłynie to na sytuację finansową koncernu paliwowego.
a teraz
A teraz dycha? Wynajem
@Romska_Palo_Ul_Laputa: Ja zrobiłem 65x, także nie jest to takie trudne bo nie jestem jakimś orłem.
tak naprawdę to powinnyśmy siedzieć na tagu #programista20k bo 15k po odliczeniu podatków już powoli zbliża się do średniej.
ja w tym miesiącu płacę 3000 zł zusu
@Romska_Palo_Ul_Laputa: kryzysu demograficznego jeszcze nie było. Jak sobie wyobrażasz działanie ZUSu w kraju gdzie jest 80% emerytów np?
@tubkas12: to nie jest klasa średnia
@niedorzecznybubr: demografia Schrödingera. Co prawda nie będzie ZUSu, ale za to będą miliony chętnych na kawalerki inwestycyjne i akcje kołchozów, w których nie będzie miał kto pracować.