Wpis z mikrobloga

@orgin246 ale go wciągnęła ta diuna, recenzenci rzadko chyba tyle czasu na jedną grę poświęcają, każdy jak jeden mąż powtarza że gry są za długie i rzadko kiedy grają w MMO. A ten czas gry w miniaturce to się tam nie znalazł bez powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orgin246: nerwica natręctw czy coś :D szanuje chłopa ale niektóre rzeczy robi posrane jak te 190h w Dune albo mitologie z Black Myth Wukong :D Najlepsze jest to, że nikomu to niepotrzebne a ja i tak oglądam sam nie wiem po co ale lubię jego twórczość :D
  • Odpowiedz
@orgin246: dlatego tyle lat go oglądam bo bardzo mi się to podoba co robi. Nikt nie inny robi takich filmików :) Mówił na jakimś filmie lub strimie, że mógłby tych filmów dużo więcej wypluwać ale on cały czas coś zmienia bo chce żeby było perfekto i to widać. Chłop pewnie spać nie może bo sobie przypomniał, że nie zaglądnął pod jakąś skałę stąd te 190h :D po pracy na pewno
  • Odpowiedz
@laiklaicki: Ja go oglądam jakoś od 2012 czyli odkąd zaczął z gaminatora przerzucać materiały na YT. I tak go oglądam te 13 lat i mam nadzieję, że będzie mi dane kolejne 13 lat oglądać jego twórczość. Bo dla mnie to jest kwintesencja publicysty z wieloletnim warsztatem.
  • Odpowiedz
Mówił na jakimś filmie lub strimie, że mógłby tych filmów dużo więcej wypluwać ale on cały czas coś zmienia bo chce żeby było perfekto i to

@laiklaicki: na filmie "jublieuszowym"
IksdeHeheh - >Mówił na jakimś filmie lub strimie, że mógłby tych filmów dużo więcej w...
  • Odpowiedz
@laiklaicki: Lepsza już mitologia w Wukongu wyklętym (zawsze się coś można dowiedzieć o kulturze dawnych Chin) niż 2137 filmik z narzekaniem na AC Shadows czy co tam się teraz szkaluje lub oglądanie i komentowanie cudzej twórczości
  • Odpowiedz
@No_mad no tak, właśnie oglądałem ten materiał o Dune i zajebiste :) komentowanie cudzej twórczości to ogólnie jakiś dramat :D i tak samo jak mówisz narzekanie na jakąś grę bo każdy narzeka :D
  • Odpowiedz