Wpis z mikrobloga

@ShadyTalezz: dokładnie w żadnej mierze nie popieram tego co się stało, ale żygać mi się chce widząc tych prawaków którzy jak tak to samo są pierwsi są do wyśmiewania śmierci oraz agresywnej retoryki a teraz się żalą.

Charlie Kirk też nie był święty, jak Pelosich skrajnie prawicowy p---b zaatakował i tłukł staruszka młotkiem to Charlie nie dość że umył ręce prawicy i zwalił winę na wymyślonego kochanka geja, to jeszcze
  • Odpowiedz
@xHaustedd: dlatego się czyta całość a nie wycina. Moje "ale" dotyczyło wyłącznie reakcji osób, po moim ale nie sugeruje że jednak Charlie zasłużył na śmierć czy cokolwiek.
  • Odpowiedz
  • 5
@KoperTheDestroyer: zgadzam się, ja uważam, że lewaki nie powinny się w ogóle w takie rzeczy bawić bo to spowoduje represje polityczna, lepiej trzymać głowy nisko budując masowe ruchy robotnicze - ofc nawet nie wiadomo, czy to lewak go zabił ale narracja prawicy jest taka, że to lewak i nawet jak się okaże że jakiś prawak to już się tego nie odwróci
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz czuję dobrze skrajny centrysta który się śmieje z chłopów w peruce, Grzegorza Florydy, Kirka ze stale zmniejszającą się twarzą i Wielkiego Polaga Jana Wojtyły.
Ale w sumie najbardziej mnie będzie śmieszyć pikachu face wszystkich julek z twitera które się śmiały ze spadnięcia Kirka z rowerka jak zobaczą co teraz dla terrorystów z Gazy przygotuje Izrael ()
  • Odpowiedz
  • 1
@tired_of_life: przeczytałem i jak najbardziej to morderstwo można zaliczyć na konto prawicowego ekstremizmu, podaj więcej przykładów może rzeczywiście masz racje bo ADL to g---o instytucja, której nie ufam ale na razie mnie nie przekonałeś
  • Odpowiedz
@tired_of_life: niech zgadnę morderstwo czarnego przez białego to morderstwo prawicowego ekstremisty na tle rasowym zawsze niezależnie od okoliczności. A na odwrót to nie wiadomo jakiej rasy był napastnik. Ciekawe czy to co ostatnio było z tą Ukrainką to to był atak na tle rasowym czy nie.
  • Odpowiedz