Aktywne Wpisy

vateras131 +14
Jakie gry według was mają najciekawszą główną mechanikę/gameplay? Chodzi mi o takie tytuły, które raczej nie stawiają na fabułę, graficzne wodotryski, dodatkowe aktywności i inne fillery, lecz całe "mięso" leży w rozgrywce, która potrafi przez długi czas zaskakiwać głębią. Moje typy:
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
-Noita (wtf, mój mózg nie ogarnia tej gry)
-PoE
-rimworld
-balatro
-factorio
Btdjkk +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim przedstawionej.
Art. 23–24 Kodeksu cywilnego – ochrona dóbr osobistych (m.in. wizerunku, prywatności, dobrego imienia).
Art. 216 kk – znieważenie: wyzywanie, obraźliwe komentarze. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do roku więzienia.
Art. 212 kk – zniesławienie (pomówienie): gdy pisze nieprawdziwe rzeczy, które mogą poniżyć Cię w oczach innych lub zaszkodzić Twojej reputacji. Kara: grzywna, ograniczenie wolności, do 2 lat.
#moderacjacontent @Moderacja @a__s #wykop @wykop
źródło: image
Pobierz@Miii_Kiii: ja dostałem miesiąc bana za wrzucenie screenshota z fb steckiej i białka XD
Dodając zdjęcia na facebooka udzielasz licencji na używanie ich na całym świecie. Po to są opcje ustawiania zdjęć jako prywatne by te zdjęcia nie były
To ze ktos umieszcza SWOJA twarz, nie daje wam prawa do przesylania tej foty dalej ¯\(ツ)/¯.
źródło: Screenshot_2025-09-11-15-01-52-24_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc
Pobierz@Miii_Kiii: Od 1994 roku na mocy Ustawy o prawie autorskim i prawach autorskich. Ruskie onuce walić prądem, ale faktycznie publikowanie wizerunku i personaliów osoby jest złamaniem prawa.
PS. Tylko nie zaczynajcie ''ale ona wrzuciła zdjęcie na FB'', bo to dowód wyłącznie na brak pojęcia o prawie polskim.
Przedstawione są cytaty tych osób
Osoby
Komentarz usunięty przez moderatora
Co to za płacz ? Co to za bzdury ?