Aktywne Wpisy

mirko_anonim +25
✨️ Czy warto oszczędzać na młodości dla wolności finansowej? Ⓘ
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków
Czy warto oszczędzać na młodości, aby przejść na FIRE?
Jestem orędownikiem wolności finansowej, ale wykazuję daleko idący sceptycyzm w stosunku do skrajnego oszczędzania celem jej osiągnięcia.
Co to za życie? Nie kupuje iPhonów ani samochodów, so far so good ale też nigdzie nie wyjeżdżać, nie uczestniczyć w wydarzeniach kulturalnych, zadowalać się śmieciowym jedzeniem… To nie brzmi fajnie. Ja wiem, są ludzie żyjący z zasiłków

straszny_cham +228
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

W komentarzu bonus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polskieonuce #wojna
źródło: IMG_1995
Pobierzźródło: IMG_1996
Pobierzźródło: IMG_7623
Pobierzźródło: 1000022617
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: 1000022619
Pobierzźródło: 1000022620
Pobierzźródło: image
Pobierzdokladna lokalizacja, do Skorodiowa i Dorohuska daleko, zweryfikowanie tego zajelo mi jakies 2 minuty
Więc jeżeli na dom spadły szczątki, to raczej Gerana, a ludzie oglądają zdjęcia wabików i łonczom kropki.
Niech mnie ktoś wyprowadzić z błędu, jeśli się mylę.
Komentarz usunięty przez moderatora
- CO TO ZA DRON JAK ON Z STYROPIANU I TAŚMY - powinno być wyjaśnione o co chodzi z wabikami
- NA WIKIPEDII JEST ŻĘ MA ZASIĘG 400KM - i mapka że tyle to do Ukrainy jest.