Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

freddd +2
Ma ktoś skarpety z wełny merino?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
Ciekawi mnie jak się spisują i czy warte swojej ceny?
źródło: 1000040972
Pobierz

@donatien-de-sade: Bo to była lewaczka, miała plakaty BLM w pokoju, i nie podumała jakie to ubogacenie ją spotka. Graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody.
nie widzialem filmu(i dobrze) ale te screeny jak siedzi skulona mi ryją łeb
wyglada normalnie a pewnie juz sobie zdaje sprawe ze to koniec
Komentarz usunięty przez moderatora
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Trump się za tym opowiada, więc liczmy, że dopnie swego.
Nie mieli k---a rzucić się na psychola z nożem bo nie w ogóle nie chodziło mi o walkę tylko o jakąkolwiek cywilizowaną reakcje na ofiarę gdy nożownika już nie było.
z reszta kara smierci dla takiego scierwa to jak laska
powinien gnic do konca parszywego zycia w najgorszym wiezieniu
Było. Obejrzyj oryginalne nagranie a nie reportażyk. Zobacz kto i po jakim czasie reaguje.