Aktywne Wpisy

MonazoPL +109
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +175
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Witamy w wolnościowej, kapitalistycznej Ameryce gdzie ludzie z zaburzeniami psychicznymi chodzą po ulicach, bo nie stać ich na prywatne leczenie, a państwowa służba zdrowia nie istnieje. Ludzie którzy w normalnym kraju byliby odseparowani od społeczeństwa, bo mogą stanowić zagrożenie dla siebie lub otoczenia w Stanach są zostawieni samym sobie.
Nigdzie indziej nie widziałem tylu psychicznie chorych co w Nowym
Ty ale mi nie chodzi o to żeby bronić i walczyć z nożownikiem tylko żeby pomóc gdy napastnik się oddalił a dziewczyna się wykrwawia. A tam nikt niewzruszony.
Przecież ona po 10 sekundach osuwa się na ziemię w plamie krwi. A i tak przez minimum minutę (potem film się konczy) nikt nie reaguje xDD
Sorry no nie da się ich obronić argumentem że nie widzieli czy byli spraliżowani xD
Chlopie, on wylazł, a te czarne świnie nic nie zrobiły, gdy się wykrwawiala, dociera to do ciebie?
Wysłałam na PW
@pioter_ciemiezca: przecież i policja i karetka przyjechały na miejsce także ktoś po nich zadzwonił 'debilofilu'
Dociera, i dociera również do mnie to, że ktoś mógł nie chcieć wyjąć telefonu i dzownić po policję gdy obok niego stał człowiek z nożem który dopiero co zadźgał losową osobę.
To załapałeś?