Aktywne Wpisy

kidi1 +196
Oto moja maszyna do zabijania. Jak widać, jest odbezpieczony i gotowy żeby zagryzać ludzi. Pokażcie swoją.
#maszynadozabijania #pokazpsa #psiarze #bekazantypsiarzy
#maszynadozabijania #pokazpsa #psiarze #bekazantypsiarzy
źródło: 1000008049
Pobierz
solejukowski +8
Przychodzę w ten niedzielny poranek i razem z #przypadkowymurzyn pytam:
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
CO TERAZ CZYTASZ?
#ksiazki #czytajzwykopem
źródło: temp_file6472775893713907666
Pobierz

Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
Ubydlęcenia wychodkom nie można odmówić. Ciężko być większą świnią, niż przeciętny lewicujący człowiek.
@katienca:
Zgoda ze wspieranie izraela to glupota
Zgoda ze wsieranie onuc to
Ale świni ciężko przetłumaczyć róznicę, więc powiem w twoim języku - CHRUM CHRUM CHRUM KWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
@katienca: No i stał się kolejną stratą, umarł zgodnie z tym o czym mówił. Ja nie wiem z czym wy macie problem? O jakie "... ponieśli i wilka" ci chodzi? To on strzelał w tych szkołach?
@RzutKamieniem: Według niektórych wykopkow rozwiązaniem na brak strzelanin w szkołach jest to żeby dzieci nosiły ze sobą do szkoły soczek, drugie śniadanie i glocka 17 w tornistrze albo żeby chociaż każdy nauczyciel miał b--ń więc z czym do ludzi a jak to wyśmiewasz to jesteś lewakiem xD
Mnie to nie szokuje, wiem jacy są lewicowcy od bardzo dawna. Mam tylko nadzieje, że sytuacje takie jak ta zradykalizują społeczeństwo na naszą stronę i martyrologia Kirka zostanie użyta do celu wytępienia lewicy raz na
@RzutKamieniem: Angielskie 'Loonatic' to 'Szaleniec' a nie 'Lunatyk', to po angielsku jest 'Sleepwalker'
Co do reszty to absolutnie los mu faka pokazał za głupie poglady
@RzutKamieniem: To sobie pożyjesz w kacapstanie prawackich urojeń. To twoi koledzy w hurtowych ilościach łykają kacapską propagandę. Życze powodzenia w waszym g---o świecie bez moralności.