Wpis z mikrobloga

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka ¯\(ツ)/¯

Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.
Szkoda dzieci przede wszystkim, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty
#usa
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@katienca: 'Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka' - użytkownik wykopu po tym jak typ co prowadził sobie otwarte debaty na koledżach został zastrzelony na przeciw swojej żony z dzieckiem.

Ubydlęcenia wychodkom nie można odmówić. Ciężko być większą świnią, niż przeciętny lewicujący człowiek.
  • Odpowiedz
, bo to nie ich wina że tatuś wspierał Izrael, onuce i p-------l głupoty

@katienca:
Zgoda ze wspieranie izraela to glupota
Zgoda ze wsieranie onuc to
  • Odpowiedz
@katienca: Argumentacja tego, że ograniczenie dostępu do broni to nie bezpośrednie rozwiązanie problemu niebezpiecznych lunatyków, to nie brak sympatii do ofiar tylko pogląd polityczny.

Ale świni ciężko przetłumaczyć róznicę, więc powiem w twoim języku - CHRUM CHRUM CHRUM KWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • Odpowiedz
Chłop po strzelaninie gdzie wyzabijano dzieci mówił, ze taką stratę można ponieść żeby była poprawka w konstytucji na posiadanie broni, a sam od broni zginął.

@katienca: No i stał się kolejną stratą, umarł zgodnie z tym o czym mówił. Ja nie wiem z czym wy macie problem? O jakie "... ponieśli i wilka" ci chodzi? To on strzelał w tych szkołach?
  • Odpowiedz
Ubydlęcenia wychodkom nie można odmówić. Ciężko być większą świnią, niż przeciętny lewicujący człowiek.

@RzutKamieniem: Według niektórych wykopkow rozwiązaniem na brak strzelanin w szkołach jest to żeby dzieci nosiły ze sobą do szkoły soczek, drugie śniadanie i glocka 17 w tornistrze albo żeby chociaż każdy nauczyciel miał b--ń więc z czym do ludzi a jak to wyśmiewasz to jesteś lewakiem xD
  • Odpowiedz
@katienca: No bo jesteś wstrętną świnią. Może nie używasz takiego języka jak ja, ale cieszysz się że ojciec dwójki dzieci został zamordowany koło swojej małżonki bo głosił poglądy, które ci się nie podobały. I tyle.

Mnie to nie szokuje, wiem jacy są lewicowcy od bardzo dawna. Mam tylko nadzieje, że sytuacje takie jak ta zradykalizują społeczeństwo na naszą stronę i martyrologia Kirka zostanie użyta do celu wytępienia lewicy raz na
  • Odpowiedz
  • 3
@RzutKamieniem: masz urojenia, ale na to nic nie poradzę. Poza tym nie czytasz ze zrozumieniem. Gdzie jest moja radość z tego że zginął człowiek? Wiem że prawaki mają problem z dłuższymi wypowiedziami ale mój wpis ma jakieś 3 zdania - nie powinno być to dla ciebie wyzwaniem
  • Odpowiedz
@katienca: akurat z Izraelem miał rację. Nie jestem ich fanem, nie popieram, ale sąsiadują z malinami, więc rozumiem.

Co do reszty to absolutnie los mu faka pokazał za głupie poglady
  • Odpowiedz
Mam tylko nadzieje, że sytuacje takie jak ta zradykalizują społeczeństwo na naszą stronę

@RzutKamieniem: To sobie pożyjesz w kacapstanie prawackich urojeń. To twoi koledzy w hurtowych ilościach łykają kacapską propagandę. Życze powodzenia w waszym g---o świecie bez moralności.
  • Odpowiedz