Wpis z mikrobloga

#ios 26 RC , #macos Tahoe RC - Wizualnie jest źle. Bardzo źle. Myślałem ze ta "wodna" szata graficzna została dawno wywalona do śmietnika ale to jednak jest fakt - system od #apple wyglada teraz jak nakładka na symbiana z php by Przemo. Nie wiem czy użytkownicy są wogole świadomi co im zostanie udostępnione w poniedziałek. Wątpię.
#iphone #macbook
PancakeV - #iOS 26 RC , #macOS Tahoe RC - Wizualnie jest źle. Bardzo źle. Myślałem ze...

źródło: iOS-26-Developer-Beta-update-w1400h1400

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Copperhead: polecam reddit iosbeta poczytać ile dalej to ma błędów, niektóre nienaprawione od beta1. Raczej nie zapowiada się na to żeby to poprawili przed 15.09. Najwcześniej 26.1 pewnie za miesiąc. Chyba jeden z bardziej zbłędowanych systemów wyjdzie. Jakość apple ciągle w dół.
  • Odpowiedz
@Copperhead: lagi to może bym się wstrzymał, bo system musi się zaindeksować od nowa i po paru godzinach powinno wrócić do normy. Z ciekawości na jakiego iPhone zainstalowałeś?
  • Odpowiedz
@lesny_: @Copperhead: To ja w oddzielnym wątku to samo napisałem i takie same odczucia mam. Beta 26 i poprzednia 18 przez pierwszy dzień od instalacji lagowała, grzała się i zjadała baterię, ale po nocy wszystko było już normalnie. Tak jak mówisz to indeksowanie plików przez nowy system zjada trochę zasoby na starcie.
  • Odpowiedz