Aktywne Wpisy

LukaszN +377
Jak sprawiłem, żeby dzieci pracowały na rodzinny portfel?
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
Wielu z Was pyta, w jaki sposób udaje mi się śledzić newsy o spółkach w portfelu i jednocześnie analizować nowe podmioty.
Odpowiedź jest prosta - korzystam z przewagi konkurencyjnej, którą sam sobie wypracowałem: dzieci.
Nie
źródło: obraz
Pobierz
wybryk_natury +104

#usa zdaje się powoli zmierzać w kierunku państwa upadłego
źródło: Screenshot_2025-09-10-21-29-53-67_d365b52accad0f47adbc08c16219827d
PobierzUSA: Mnóstwo rozwalonych psychicznie ludzi i bardzo łatwy dostęp do broni.
Z jakiegoś powodu zamiast odstrzelić kogoś znanego czy polityka większość takich ludzi rozwala szkole czy spożywczak.
źródło: Screenshot_2025-09-10-21-34-47-35_d365b52accad0f47adbc08c16219827d
PobierzPodobnie masz w USA. Demokraci nie mogą wybaczyć Republikanom poparcia przestępcy, Republikanie nie mogą wybaczyć Demokratom, że dopuścili do rządów ludzi o problemach psychicznych, osoby które dla poprawności politycznej potrafią poświęcić własny naród. Tam nie ma dialogu, tam jest właśnie taka
@nervous_breakdown: Też widziałem, jak dla mnie to trup w minutę, tylko teraz czekają jeszcze z ogłoszeniem tego żeby jako tako trzymać nastroje
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Nighthuntero: stan krytyczny = lekarz jeszcze nie zdążył stwierdzić zgonu
@Hambercios: też mi się wydawało że coś mało jak na usa ale to przez to że pomyliłem z częściej przytaczaną statystyką masowych strzelanin. Tych było 309 w tym roku. Mamy 253 dzień roku
@Returned: to chyba dobrze? Lepiej jest chyba móc łatwiej zneutralizować napastnika?
źródło: 1000022541
Pobierz