Wpis z mikrobloga

Powodem mojego nieudanego życia randkowego jest między innymi to że zawsze te wszystkie apki i inne dobierają mi dziewczyny o wyższym statusie niż mój. Często rozmowy i spotkania są ok dopóki nie powiem gdzie pracuję, bo jak się dowiedzą to nagle magicznie znikają. No ale dziewczyny które zarabiają tyle co ja czyli minimalną to szukają tylko jakichś sebiksów z dobrą furą i dużymi jajami i nie patrzą w ogóle na żadne inne moje cechy.
#przegryw #randkujzwykopem #tinder
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@super_przegryw95: w takiej sytuacji olej apki randkowe, szukaj normlanie - postaraj się kogoś poznać w realu. Rozwijaj swoje zainteresowania i siebie i na pewno się jakaś laska trafi przypadkiem. Swoje lata mam, swoje przeżyłem i wiem że najłatwiej i najlepiej poznawać się w realu, apki randkowe kiedyś jeszcze dawaly radę ale dziś to dno które tylko wprowadza facetów niepotrzebnie w kompleksy. Dlatego wgl odradzam korzystania z tego g*wna i po
  • Odpowiedz
Często rozmowy i spotkania są ok dopóki nie powiem gdzie pracuję, bo jak się dowiedzą to nagle magicznie znikają.

@super_przegryw95: To nie dyskutuj o pracy, a jak temat padnie to rób żarciki, że karmisz słonie w ZOO. Na początku masz być atrakcyjny za Twój wizerunek, charyzmę, charakter – jak już dostanie motylków to będzie miała wywalone czym się na prawdę zajmujesz.
  • Odpowiedz