Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CzeczenCzeczenski zobacz na krajobraz w tle i samochód w ruchu lewostronnym. Większość z nich to ta skrajna patologia, be edukacji która po 2004 wyjechała na wyspy, dzięki czemu odsetek przestępstw u nas drastycznie zmalał.
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: nk link? może być na priv ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Rino91: ale co link, wejdz normalnie na fanpage Oficjalne Zero czy kanał zero na facebooku i lurkuj komentarze 90% to właśnie takie coś. Kopalnia contentu
  • Odpowiedz
@AudreyHorne51: ja to bym chciał żeby za sianie dezinformacji i brednie w SM były konsekwencje prawne. Czy ktoś z nich wyjdzie na mównicę i zacznie nawijać te swoje kocopoły?
  • Odpowiedz
@Wegilo: myślę, że prawo musi nadgonić sprawę trollowania i siania dezinformacji. Powinno to być normalnie karane jako kolaborowanie z terrorystycznym krajem. Może coś lepszego niż 25 lat więzienia lub 100 zł grzywny
  • Odpowiedz
@AudreyHorne51: Najgorsze jest to, że ci ludzie są po prostu głupi. Śmiano się z ruskich, że nie mają dostępu do internetu, a propagandę mają pierwsza klasa. Nie wiem czemu, ale ja to bym nie widział problemu gdyby każdy SM zablokować w Polsce.
  • Odpowiedz
@Wegilo: gorzej bo już trochę za późno. Jak teraz uciszysz ludzi którzy nawijają ruską propagandę to te całe środowiska jeszcze bardziej się zradykalizują. Syndrom oblężonej twierdzy
  • Odpowiedz