Aktywne Wpisy

Cedrik +87
źródło: 1000094607
Pobierz
sebolson +1
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

odgrzebałem w domu taki o to subwoofer z Logitecha, bez okablowania i reszty z systemu DD5.1
na obudowie ma on lekkie uszczerbienia, oprócz tego stan bdb - czy ktoś z was wie ile realnie jest taki sprzęt warty?
#elektronika
#subwoofer
#muzyka
źródło: 2222
Pobierzźródło: 1111
Pobierzźródło: 3333
Pobierz@bzyczekfks: Dla mnie 20 cebul. Więcej bym nie dał, bo jest niekompletny, nie wiem czy sprawny i nie wiem czy był katowany. Wygląda w miarę ładnie i nie jest rozklejony, ale mógł n---------ć tak, że np. zawieszenia głośnika do wymiany, a elektronika jest w stanie agonalnym. I będę miał tylko twoje słowo, że tak nie było. Złącze kontrolera jest uszkodzone, a bez druciarstwa (bo