Wpis z mikrobloga

Wyjazd do Chorwacji kamperem nie jest niczym oryginalnym, ale i tak wam go polecam. Blisko, ładnie, ciepło i do tego śmiało można gadać po polsku. Ja jednak omijałem turystyczne destynacje jak się dało, więc #volkswagen #grandcalifornia z łazienką, kuchnią i ogromnym łóżkiem sprawdził się wyśmienicie! I nawet nie palił jakoś strasznie - 10-11 litrów na 100 km.

Więcej o mojej wycieczce - KLIK

#samochody #motoryzacja #motopodprad #urlop #kemping #caravaning
stopaotestuje - Wyjazd do Chorwacji kamperem nie jest niczym oryginalnym, ale i tak w...

źródło: Volkswagen Grand California 2025 (5)

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stopaotestuje: fajna reklama xD jedyną zaletą grand californi jest przestrzeń od fotela kierowcy po maskę. Na upartego jeszcze duża sieć dealerska/serwisowa. Reszta przegrywa z każdym camperem w podobnych pieniądzach. Za 400 tysięcy można mieć już dużo wygodniejszy, lepiej przemyślany dom na kółkach. Niektóre też będą podobnie dobrym samochodem. Kupowanie grand californi zamiast nawet jakiegoś najtańszego rimorka to totalnie idiotyczna decyzja. California za to jest całkiem spoko, bo jeszcze nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
@randomdrop a mnie nudzi już gadanie, że każdy tekst jest sponsorowany :) naprawdę chciałbym dostać te wszystkie pieniądze, o których tak gadacie :)

Moim zdaniem Grand California jest niezła i wolę ją dla pary niż mniejszą Californię bo łazienka to przeskok !

Oczywiście możesz mieć swoje zdanie i uważać całkiem inaczej niż ja :)
  • Odpowiedz
@stopaotestuje: nie twierdzę, że dostałeś pieniądze za tekst, prowadzisz niszowego bloga, a zresztą ja cieszę się, jak ktoś dobrze zarabia, więc nic mi do tego. Wiem jak wygląda branża recenzencka od środka - piszesz dobrze, żeby kolejny raz dali Ci auto. VAG i BMW nie daje aut niesłodzącym. Dlatego napisałem, że szkoda, że dla kilku tysięcy zaoszczędzonych (na wynajmie kampera) piszesz tekst, który tak schlebia słabemu na tle konkurencji kamperowi.
  • Odpowiedz
@stopaotestuje: mmm wakacje za kierownicą. Jak to jest poczuć się jak kierowca tira? Fajnie się ogląda autostrady i ekrany dźwiękochłonne? Jak to jest srać do żwira? Czy raczej używasz przenośny toj toj? Pogonili cię z jakiegoś parkingu? Widziałeś prostytutki na parkingach?
  • Odpowiedz
  • 0
@Argonzz nie no kierowcy tira spędzają za kierownicą więcej czasy. Nie zawsze jechałem autostradą - na morze się fajnie patrzy. W Grand Californii jest normalna toaleta, nawet ze spłuczką. Nie pogonili. Nie widziałem.
  • Odpowiedz
no fajnie, ale ile za taki dyliżans? Pewnie starczyłoby na hotele dla rodziny do końca życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@JackDaniels: zależy jakie hotele i jak często się wyjeżdża ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i ogólnie kempingowanie nie jest dla każdego. Często ludzie na to dużo grubszą kasę niż na hotele do końca życia wydają bo po prostu to lubią. To zdecydowanie
  • Odpowiedz