@mariokanar: co to za farmazon słuchałem chwile i nikt tam nie mówił żadnych tego typu rzeczy a sam czat? Jako tako jest wolność słowa tutaj też dużo ludzi pisze że Ukraina wysłała i jakoś też nikt tego nie banuje
@paragonik: tyle, że wiesz, to po prostu zwykli ludzie w zdecydowanej większości, nie boty tak jak wam to wmawiają. Ludzie są po prostu głupi. Chcesz głupim ograniczyć wolność słowa i karać za to media?
@KolorowychSnow tak, niech wezma odpowiedzialnosc za to ze stali sie miejscem gdzie zbiera sie taka swołocz. Ida z klikiem i zarabiaja na polsko polskiej wojnie to niech za to płaca
Chcesz głupim ograniczyć wolność słowa i karać za to media?
@KolorowychSnow: Tak. Wolności słowa i tak nie ma, bo ateista nie może wulgarnie wypowiadać się o Jezusie, więc dlaczego mam bronić Wolności Słowa™ dla kacapów i półgłówków, którzy kacapską propagandę łykają?
@paragonik: Więc czym się różnisz od pozostałych, którzy ograniczają wolność słowa w kwestiach religijnych? Poza tym to o czym piszesz, skończyło się kilka ładnych lat temu. Obecnie wierzących można obrażać bezproblemowo.
@mariokanar: zaraz ci jakiś Mariusz napisze “dziwne że nagonka na Stanowskiego zaczęła się jak zaczął się starać o koncesję na tv” pożyteczny idiota z niego ha tfu
@KolorowychSnow: za tolerowanie kacapskich botów odpowiedzialność powinny ponosić serwisy
@KolorowychSnow: Tak. Wolności słowa i tak nie ma, bo ateista nie może wulgarnie wypowiadać się o Jezusie, więc dlaczego mam bronić Wolności Słowa™ dla kacapów i półgłówków, którzy kacapską propagandę łykają?
@KolorowychSnow: nikt nie mówi o banowaniu YT
- 5 miesięcy na wykop
- brak awatara
- mniej niż 1000 akcji
ok sasza
@KolorowychSnow: tak