Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.8% (576)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.2% (273)
hyperlink +10

źródło: Y2UzOTFkdlM0GDlnaRB7RndAbT0vSXUQIFh1dmlaawZlAnhidkQ_WzkfPTE2BHdVJw8_NTEbd0I5VS4kL0QvA3oeJic2BzhLeh8iNiMPdgQwH3xnI1lhH2wfKW1rXzsFN1cuMiUOdAtsSSwxdVJoVmceLXY7
Pobierz@2plus1: przecież w razie wojny, to oni pierwsi będą rabować sklepy
źródło: 1000066084
Pobierzźródło: 1000010254
Pobierz@2plus1: I co mieliby tam robić? Strzelać do dronów z procy?
Ale po co niby mieliby tam jechać? Przecież @JudzinStouner stwierdził, że nic się nie stało (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: temp_file2293536118752791623
PobierzGdybyście się zastanawiali czy i jak zareagowali RoG i Bąkiewicz na wydarzenia z 10.09 to tu jest odpowiedź:
https://wykop.pl/wpis/83122617/wpis
Bąkiewicz i Ruch Obrony Granic od 7 dni nie umieścili żadnego wpisu na Facebooku w temacie rosyjskich dronów, które wleciały przez wschodnią granicę Polski.
PS. Z zachodniej granicy RP z nudów już się jakiś czas temu zwinęli.
#bakiewicz #ruchobronygranic #rog #