Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +559

Ale to jest 1/4. Chyba że był tylko jeden dziadek. Ale to wtedy cygan z Alabamy. ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Amerykanie też ciągle podają jakieś % pochodzenia indiańskiego i czasem są nieparzyste.
Jeśli "x" składa się z "c" oraz "z" a "y" z 2 razy "d" to mamy "ddcz" czyli "c" to 1/4. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po rozpisaniu jednak się nie zgadza. XD
Jak wspomniałem jestem debilem ale pokolenia raczej są (poza Alabamą i patolą) wielokrotnością 2.
Więc 1/3 jest możliwa ale chyba
@Staraagrafka
źródło: Screenshot 2025-09-10 032720
PobierzAle jakby wyszło, że trochę Żyd, to już ooo! Można próbować startować o obywatelstwo chyba. I wyzywać wszystkich od antysemitów.
https://www.ancestry.com/
@Altar: Zawsze widziałem się w roli właściciela kamienicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot 2025-09-10 034942
PobierzZastanawiałem się kiedyś jak dokładne są takie testy. I czy są na bieżąco z dokonaniami nauki w tym wszystkim.
Bo tak teraz myśląc, mogą Ci wysłać losowe wyniki i tak nie masz jak tego zweryfikować. Coś jak aplikacje na telefon co po zdjęciu rozpoznają.
@Staraagrafka: Widziałem jakieś porównanie między różnymi testami, i z grubsza się zgadzają, ale oczywiście każda firma analizuje wyniki po swojemu, więc się trochę różnią.
Jestem z Podkarpacia, wyników jeszcze nie dostałem.
Daj znać jak dojdą i jak bardzo się zgadzają z Twoją wiedzą o przodkach.