Wpis z mikrobloga

Mam iPhone 15 pro, 611 cykli ładowania i kondycja baterii 87% teraz wyszły te nowe modele iPhonów i tak się zastanawiam bardziej, jest sens zmieniać telefon, czy po prostu zmienić baterię? :D Doładowywuję w ciągu dnia raz, dwa razy od 20 do 80 procent zazwyczaj, rzekomo tak bezpiecznie. Co poradzicie mireczki?:D #iphone #apple #ios
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@vulcanitu: tak chyba będzie rozsądnie :D w pażdzierniku minie 2 lata odkąd posiadam, czasami mnie wkurza, że sam mi przygasa ekran, jakby się nagrzewał ale nie wyczuwam tego jakoś by się grzał
  • Odpowiedz
  • 0
@vulcanitu: masz kogoś poleconego? nie wiem czy poczekać aż jeszcze spadnie ta kondycja czy już teraz to zmienić, myślałem w ogóle żeby w ideram to zrobić nie wiem już sam
  • Odpowiedz
@fiksbo koniecznie autoryzowane (iSpot, iDream) i oryginalna bateria - różnica w cenie nie jest duża a zachowujesz wodoszczelność no i oryginalną baterię
  • Odpowiedz
  • 0
@PurpleHaze: ale wiesz co ja do 80 ładuję bo mi się szybko wtedy ładuje w ciągu 30 minut od 20 do 80, potem od 80 to już dużo wolniej się ładuje :/ a u mnie to zazwyczaj bywa tak że w trakcie do domu jak po coś wpadnę to tylko podłączam doładowywuje go
  • Odpowiedz
  • 0
@kalu85: a tobie też tak się grzeję i przygasa ekran? bo mam gwarancję jeszcze miesiąc i mam chęć oddać to na gwarancję bo mnie wkurza tak jakby przyciemniał się co chwile co jakiś czas ekran jak korzystam z niego z przegrzania niby
  • Odpowiedz
@fiksbo: nie zauważyłem problemu z przyciemnianiem się ekranu. Czasami się przegrzeje jak za długo w upale na słońcu z aparatu korzystam.
  • Odpowiedz