Aktywne Wpisy

Minieri +184
Wichniarka autentycznie nie da siΔ sΕuchaΔ, nie doΕΔ ΕΌe autorytet sΕaby, bo piΕkarz to byΕ co najwyΕΌej Εredni, to pierdzieli te swoje kocopoΕy z tak irytujΔ
cΔ
manierΔ
, ΕΌe nie wierzΔ, ΕΌe nadal jest regularnie zapraszany do studia. Wiadomo ΕΌe pewnie Borek zaΕatwiΕ mu tΔ robotΔ bo friendship ended with Hajto a Borek musi widocznie mieΔ jakiegoΕ swojego przygΕupa z BudeslyΕ przy boku
#mecz
#mecz
otto13 +8
Jak tam miraski, co macie naszykowane na meczyk? U mnie ciperki solone, pepsi max i lody czekolada z biaΕΔ
czekoladΔ
(klasycznie).
#mecz
#mecz

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file7743031512861969199
Pobierzwprowadzisz 10 autobusΓ³w dziennie na tej trasie, tak?
Jezeli kogos stac na samcohod do dziecka to wlasnie takie cos mu kupi.
tak, kilka kursΓ³w dziennie w dostosowanych godzinach, a w czym konkretnie problem?
@Logan00: Obecnie to caΕe rzekome ''wykluczenie komunikacyjne'' uczniΓ³w wyglΔ da tak, ΕΌe kiedy przechodzΔ/przejeΕΌdΕΌam przez moje stare osiedle na ktΓ³rym znajduje siΔ Εrednia szkoΕa to widzΔ jak biedni uczniowie dojeΕΌdΕΌajΔ samochodami po 50-70 tysiΔcy zΕotych mercedes, bmw, audi jednoczeΕnie majΔ c miejscowe numery rejestracyjne
@MaxGigaW: To absolutnie nic nie zmieni, jestem z miejscowoΕci (miasta okoΕo 50k mieszkaΕcΓ³w) z ktΓ³rego Εrednio co 15 minut wyjeΕΌdΕΌaΕy przed covidem busy do wojewΓ³dzkiego a nawet czΔΕciej i dwoma rΓ³ΕΌnymi trasami, nie liczΔ c innych to absolutnie nic nie
Dostosowany pod co? Pod twoje zachcianki? Kto za to zapΕaci (bus, paliwo, etaty kierowcΓ³w) gdy busem pojedzie 1 osoba?
Kto za to zapΕaci? Nie uwierzysz ale transport publiczny to nie biznes, tylko usΕuga publiczna. SzkoΕy, szpitale czy policja teΕΌ sΔ βnierentowneβ, a jednak paΕstwo je utrzymuje, bo korzyΕci poΕrednie przewyΕΌszajΔ koszty. Bus publiczny