Wpis z mikrobloga

Nie mogę, dziewczyna poszła na zlot jamników (xD) i tam wstawia zdjęcia, podniecając się nimi. Najbardziej jednak rozwalił mnie fakt tego, że jeden pies był w wózku, a ta napisała "jedyne dzieci, jakie lubię" xDD Ja naprawdę nie mam już pojęcia, skąd te młode dziewczyny czerpią taką nienawiść do dzieci - szczerze, to mi się wydaje, że to jakaś patologiczna moda, a jakakolwiek dziewczyna, którą świadomie określi się, że lubi dzieci i sama planuje mieć w przyszłości parę - automatycznie staje się w oczach rówieśniczek taką "niecool", "zacofaną", "wspierająca patriarchat".

To jest serio smutne. Cała ta nienawiść do dzieci, całe te "psie/kocie mamy"...

#psiarze #bekazpodludzi #zydkrecikorba
n1c3 - Nie mogę, dziewczyna poszła na zlot jamników (xD) i tam wstawia zdjęcia, podni...

źródło: 1000017728

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poczekasz jeszcze 5 lat i zacznie się ciche przyzwolenie na stosunek płciowy z psami. Teraz jeszcze się głośno nie przyznają, ale smycz jest popuszczana systematycznie
  • Odpowiedz
skąd te młode dziewczyny czerpią taką nienawiść do dzieci

@n1c3: Prawdopodobnie spotkały na swojej drodze jakąś madkę bolgę, wraz z jej rozwrzeszczanymi chorobami towarzyszącymi.

Dzieci są fajne, jak są wychowane. Psy są fajne, jak są ułożone. Niestety, madki nie wychowują dzieci, a dziewuszki z tego zlotu najpewniej nie układają psów. Wydaje się, że mamy remis.
  • Odpowiedz
Nie mogę, dziewczyna poszła na zlot jamników (xD) i tam wstawia zdjęcia, podniecając się nimi

@n1c3: No i co w tym złego? Też uważam, że jamniki są urocze, sam mam mieszańca jamnika z terierem, a w dzieciństwie moi rodzice kupili jamnika i był naszym rodzinnym pupilkiem przez 10 lat. Takie przegrywy jak ty uważają, że psów nie wolno lubić?
  • Odpowiedz