@4x80: 1050 za duży i za drogi. Chociaż przy sugerowanej cenie 550 / 850 Karoo staje się interesujące @sargento o, dzięki! nie widziałem że już nagrał film
@sargento DCR twierdzi że problem z baterią można rozwiazać ustawiając jasność na porównywalną z konkurencją czy starszymi Garminami. Ten ekran znowu jest niby jaśniejszy niż cokolwiek innego i na tym katuje baterię. @Farmer_Joe Nie kupuj nic teraz jak nie musisz, poczekaj kilka miesięcy na opinie prawdziwych ludzi i pierwsze patche i promocje.
Tylko że Wahoo nie oferuje tych rzeczy, które Garmin ma w standardzie
@i-marszi: tak bo wszyscy ich uzywają :) pewnie połowa osób nawet nie wie jak je znaleźć w menu czy portalu. Posiadałem garmina i nie narzekałem ale obsługa to tragedia, wiem ze poprawili trochę ale po przesiadce na wahoo odpalam i zapominam. No i bateria w nowych wahoo trzyma duzo lepiej
Garmin pokazał Edge 550 i 850.
Premiera - koniec września
https://www.garmin.com/pl-PL/p/1630737/
co myślicie będzie lepsze? Wahoo seria v3 czy 550/850 Garminy?
#szosa #gravel #rower
edit: info wysyłka 1-3 dni robocze
źródło: garmin 550
Pobierz@mmichal:
Tylko że Wahoo nie oferuje tych rzeczy, które Garmin ma w standardzie, a wahoo systm też jest płatne.
@sargento o, dzięki! nie widziałem że już nagrał film
@Farmer_Joe: 550 kosztuje 2 tysiące złotych więc mowa o różnicy 700 złotych.
@Farmer_Joe Nie kupuj nic teraz jak nie musisz, poczekaj kilka miesięcy na opinie prawdziwych ludzi i pierwsze patche i promocje.
@i-marszi: tak bo wszyscy ich uzywają :) pewnie połowa osób nawet nie wie jak je znaleźć w menu czy portalu. Posiadałem garmina i nie narzekałem ale obsługa to tragedia, wiem ze poprawili trochę ale po przesiadce na wahoo odpalam i zapominam. No i bateria w nowych wahoo trzyma duzo lepiej