Wpis z mikrobloga

Ach te baby… ostatnio po spotkaniu ghosting. Na dzisiaj umówiłem się z kolejną na 20. Jeszcze nie odpisała, czy potwierdza spotkanie xd czekam do 18 i usuwam pare. Ech ciężko teraz kogoś znaleźć, chyba czas na mgtow

#tinder #rozowepaski
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@gupio tak myślę, że na pewno to jest to ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) zresztą już odpisała, że musi odwołać haha xd powód bardzo oryginalny, muszę przyznać
  • Odpowiedz
  • 8
@git_commit jestem przekonany, że tak jest. Ale to już przeszłość, para usunięta ( ͡° ͜ʖ ͡°) niedawno wróciłem na rynek matrymonialny i rzeczywiście jest katastrofa, jak to większość tutaj opisuje.
  • Odpowiedz
@Tomba z doświadczenia wiem że z tindera nigdy nic ciekawego nie poznałem, załóż instagrama ogarnij go i tam pisz do lasek w swojej lidze, zawsze działało
  • Odpowiedz
@Jamniki2: o popatrz, dlatego sporo kobiet ma prywatny Instagram żeby nie pisał nikt do nich :D.
Sama nie mam, ale słyszałam że sporo starszych (30-40)facetów pisze do dwudziestolatek. @Tomba oczywiście, że jest.
  • Odpowiedz
@Olsea: No i fajnie niech mają, nie rozumiem problemu, wysyłasz prośbę o obserwację i ona akceptuje lub nie, mi tak samo wysyłały i akceptowałem lub nie.

Nie rozumiem jaki jest problem w tym, że 30 letni facet pisze dwudziestolatki. Uważam, że to trochę dziwne, ale dozwolone i bardzo wiele widziałem takich par.
  • Odpowiedz