Aktywne Wpisy

MonazoPL +166
Witam, czy gotowa dieta KETO od Vikinga pomorze w zrzuceniu wagi i oponki z brzucha? Czy jakaś inna od nich? A może coś od Brokuła?
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
Chcę mieć wstęp do zdrowego odżywiania, a z czasem samemu gotować obiady dietetyczne. Waga 110kg przy wzroście 179cm
#dietapudelkowa #dieta #kuchniavikinga
![Sound Blaster 64 Gold, czyli lepsze wrogiem dobrego [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/62c33b83a0adc040a056c8fc0ff4298ac0afb0ac46af4c52fe7c9d8e6e722ca2,q80.jpg)

#religia #europa
źródło: 1000023573
PobierzA z czym ma związek wiara w życie po śmierci?
@browarek: Bo nikt nie jest w stanie udowodnić że coś jest.
Równie dobrze mogę sobie wymyślić dowolną rzecz i twierdzić że ona istnieje. A dowód na jej istnienie to fakt że ty nie będziesz mi w stanie udowodnić że ona nie istnieje.
Ale to jest twoja projekcja, którą ekstrapolujesz na całą populację. Jeżeli dla Ciebie jest tylko taka alternatywa to znaczy, że ty jesteś ograniczony umysłowo.
Bambinizm nie ma z tym co napisałeś nic wspólnego.
tak samo jak nikt nie jest w stanie udowodnić że na ma nic.
Na to pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Nie można udowodnić, że coś jest lub nie ma nic.
Więc co jest na tej mapie?
Osobiście wierzę, że "zobaczę" znowu bliskie mi osoby - wolne od całego ziemskiego cierpienia, przy czym pojęcie czasu przestanie mieć jakiekolwiek znaczenie.
@DEMONzSZAFY: A co się z Tobą działo w XIX wieku? Po śmierci będzie dokładnie to samo, co było z nami przed naszymi urodzinami. Już raz kiedyś nas nie było ¯\(ツ)/¯
@szejas: Takim jak w Polsce głównie prowadzą zakonnicy i zakonnice czy takim hospicjum który prowadził ks. Kaczkowski?
Aha, ale nie o to pytałem. To te miliony ludzi gdzie sobie wyobraża to życie? Pewnie mi jeszcze powiesz jak ten wyżej że ta wiara nie ma związku z religią xD