Wpis z mikrobloga

• 8
pytasz czy kanał zero zrobił film o aferze, która miała miejsce 5 lat przed jego powstaniem? A tego Ziobre i Morawieckiego to zgłoś do prokuratury skoro masz jakieś informacje na ten temat

@digitalalchemist: jakbyś czytał lewacki der Onet, a nie niezależne media prawicowe to byś wiedział, ile akt wylądowało u prokuratora generalnego
malinq - >pytasz czy kanał zero zrobił film o aferze, która miała miejsce 5 lat przed...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zenek_: to Twoje zdanie, ja uważam, że jeśli to miało miejsce 5 lat temu to nie jest to topowy news. Tu jest teza, że filmu nie było, bo zamieszani są politycy pis. Wydaje sie to idiotyczne biorąc pod uwage, że na temat Funduszu Sprawiedliwości materiałów było co najmniej kilka.

@malinq a to ja myslalem, że masz jakieś wiarygodne informacje na ten temat. Bo tak sie składa, że do tej
  • Odpowiedz
  • 4
a to ja myslalem, że masz jakieś wiarygodne informacje na ten temat. Bo tak sie składa, że do tej pory prokuratura stawiała medialne zarzuty o jakieś kradzieże pisiorom w różnych sprawach, nawet zamykała ich w aresztach a potem ich wypuszczali, bo nie udało się nic poważnego ustalić

@digitalalchemist: na jakiej podstawie podważasz wiarygodność kontrolerów NIK?
  • Odpowiedz