Oczywiście dodawane tam zdjęcia to w większości ludzie i góry w tle. Zanim doskrolowałam się do pierwszej baby to byli to głównie faceci. Tak, często jako główny element zdjęcia. Tak samo jak baby. Zajęło mi chwilę, żeby doskrolować się do pierwszej baby w stylu fotek, o które robią aferę wykopki. Takich zdjęć jest serio mało i często są po prostu takie jak pozostałe. Tylko jak baba jest zgrabniejsza, wyróżnia się to jest kwik i „na Tatromanaku stabilnie”, a jak ktoś typowy to d--a cicho.
xD
Jesteście gorsi niż wredne, cieknące jadem ćwierćsprytne Grażyny z demencją, które robią raban na pół wsi o byle g---o.
@hellyea: na pewno to zdjęcie jest takie samo jak wstawiane przez chłopów ( ͡º͜ʖ͡º)
Kobiety to zawsze atencjuszki. Ale do nich pretensji nie mam. Winę ponoszą spermiarze i desperaci. Niektórzy widząc takie zdjęcie mają wylew spermy do mózgu i piszą komentarze jak ktoś upośledzony.
@hellyea: 1. Czy to norma? Raczej nie, bo normalnych zdjęć jest więcej 2. Czegoś to dowodzi? Tak: kobiety potrzebują atencji, lajków i komentarzy pod zdjęciami jak tlenu. 3. Czy przeczy temu co napisałaś? Raczej nie. Ale nie można zaprzeczyć, że niektóre kobiety nie wytrzymają bez wypięcia d--y na grupie o górach.
@hellyea: @Isouwa Ciekawe jakie zdjęcia i opisy nie trafiają w ogóle na tą grupę, bo chyba ktoś to moderuje.
Polecam wam na przykład, nie korzystanie z tego. Ja nie korzystam z fb ani instagrama ani tiktoka, ale żeby mieć porównanie to wszędzie spróbowałem i to totalny ściek jest.
@Isouwa: oto najnowszy post w tym temacie z komentarzem jakieś frustrata. Te zdjęcia są podobne do wielu innych na grupie, również męskich. Poprzedni z taką dziewczyną z grzywką też był. Różnica jest taka, że one mają na sobie legginsy, normalny strój sportowy, nawet nie tylko kobiecy chociaż wśród kobiet częściej używane. Wykopki po prostu nienawidzą kobiet (jako trend, nie wszyscy) i są w stanie wygrzebać jakieś pojedyncze przykłady, do których
@hellyea: mnie to bardziej rozwala robienie sobie zdjęć z takich głazów. W stylu byłem nigdzie ale może się spie..dolę. W ogóle wrzucanie zdjęć z Rysów to obciach. Kogo to obchodzi, że byleś tysięczną osoba danego dnia ja tym szczycie.
@obibokaleksandrowski: ludzie uwieczniają po prostu chwile. Fakt, zwykle to tylko ich obchodzi i ich najbliższych, kto nie oglądał w końcu czyichś zdjęć z wakacji nieco znudzony albo zdjęć bombelka. Tak to już jest. Ja też lubię robić zdjęcia, bo lubię do nich wracać po jakimś czasie, chociaż rzadko robię sobie, bo jestem niefotogeniczna i nie wychodzą Xd ale jakby wychodziły to bym robiła więcej.
Przegryw ciągnie innego przegrywa w dół, chce by wszyscy mieli tak c-----o jak i on Stare znałem. Tak szczerze te przegrywy to gorsza zaraza jak te skrajne polki
Aż przejrzałam posty na #tatromaniacy #dupomaniacy #tatry
Oczywiście dodawane tam zdjęcia to w większości ludzie i góry w tle.
Zanim doskrolowałam się do pierwszej baby to byli to głównie faceci.
Tak, często jako główny element zdjęcia. Tak samo jak baby.
Zajęło mi chwilę, żeby doskrolować się do pierwszej baby w stylu fotek, o które robią aferę wykopki.
Takich zdjęć jest serio mało i często są po prostu takie jak pozostałe.
Tylko jak baba jest zgrabniejsza, wyróżnia się to jest kwik i „na Tatromanaku stabilnie”, a jak ktoś typowy to d--a cicho.
xD
Jesteście gorsi niż wredne, cieknące jadem ćwierćsprytne Grażyny z demencją, które robią raban na pół wsi o byle g---o.
źródło: IMG_4739
PobierzKobiety to zawsze atencjuszki. Ale do nich pretensji nie mam. Winę ponoszą spermiarze i desperaci. Niektórzy widząc takie zdjęcie mają wylew spermy do mózgu i piszą komentarze jak ktoś upośledzony.
źródło: Screenshot_2025-09-04-12-12-46-13_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
Pobierz2. Czegoś to dowodzi? Tak: kobiety potrzebują atencji, lajków i komentarzy pod zdjęciami jak tlenu.
3. Czy przeczy temu co napisałaś? Raczej nie. Ale nie można zaprzeczyć, że niektóre kobiety nie wytrzymają bez wypięcia d--y na grupie o górach.
Polecam wam na przykład, nie korzystanie z tego. Ja nie korzystam z fb ani instagrama ani tiktoka, ale żeby mieć porównanie to wszędzie spróbowałem i to totalny ściek jest.
źródło: IMG_4740
Pobierztylko cień został ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file2556090443212960312
Pobierz@Isouwa: A czym się niby różni, poza płcią osoby na zdjęciu? Poważnie pytam.
@obibokaleksandrowski: mnie
źródło: temp_file2300299104630042988
Pobierz@hellyea: xddddddddd
Stare znałem.
Tak szczerze te przegrywy to gorsza zaraza jak te skrajne polki
źródło: temp_file1944425786225685316
Pobierz