Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Byłem w #play i oczywiście zrobili mnie w ch*ja, straciłem tylko czas. Z tej okazji postanowiłem w ogóle się od nich wypisać ze wszystkimi usługami.
Ciekawa sieć pod kątem ceny to #otvarta, ale u nich jest jedynie opcja eSIM z dodatkowym numerem dla takiego zegarka, a nie powielonym tym samym, z którego korzysta się na telefonie.
Do tej pory miałem 8 GB internetu i rozmowy i sms bez limitu za 25 zł od łba. W abonamencie pewnie drożej, ale może ktoś korzysta jakiegoś w miarę rozsądnego?
#telefony #internet #orange #plus #vikingmobile #virginmobile #internetmobilny #apple #applewatch