Wpis z mikrobloga

Mirki, możecie polecić #abonament i operatora #gsm pod 2 telefony i 1 zegarek (tzw. multi sim dla apple watch)? Z tego co wiem, takie usługi działają jedynie właśnie w abonamentach - nie ma na kartę.

Byłem w #play i oczywiście zrobili mnie w ch*ja, straciłem tylko czas. Z tej okazji postanowiłem w ogóle się od nich wypisać ze wszystkimi usługami.
Ciekawa sieć pod kątem ceny to #otvarta, ale u nich jest jedynie opcja eSIM z dodatkowym numerem dla takiego zegarka, a nie powielonym tym samym, z którego korzysta się na telefonie.

Do tej pory miałem 8 GB internetu i rozmowy i sms bez limitu za 25 zł od łba. W abonamencie pewnie drożej, ale może ktoś korzysta jakiegoś w miarę rozsądnego?

#telefony #internet #orange #plus #vikingmobile #virginmobile #internetmobilny #apple #applewatch
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OrangeEkspert Dlaczego jest taka duża różnica w cenie między abonamentami w orange i nju , chciałbym przenieść 2 nr do orange i mieć te 2 nr na jednym koncie , koszt to min 90pln w nju 45 pln. Z czego wynika różnica cen ?
  • Odpowiedz