Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +50
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +271

#pc #pcmasterrace #gry #komputery #monitory
źródło: image
Pobierzja używam 1080p 75hz i to już jest wystarczająco pod kątem płynności, ewentualnie 4k60 TV - też płynność styka
@winsxspl: Mam 5090 więc nie ma wiekszego spocenca ;)
@ch1va5: kwestia gustu - ja jakbym mógł, to wybrałbym 4:3, ale takich praktycznie nie ma na rynku, a jak są to kosztują chore pieniądze
@ch1va5: Chce 3x 32 a nie ultrawide. Nie tylko do grania ale do pracy tez wiec jeden ultraWide < 3x 32 4K
Do grania i tak streamuje sobie na 65'' 4K TV w salonie
@Varin: Zawsze możesz mieć tak, jak ja - dwa szerokasy. Ale u mnie to tylko do pracy :)
@DziadLab: Poka, poka!
Ciekawy jestem czy masz je wzdluz czy jeden nad drugim :)
i tak, wiem, pivot, ale nie zawsze jest taka możliwość ze względu na ustawienie mebli, poza tym jest to też droższe xD
https://www.lg.com/uk/monitors/gaming/45gx950a-b/
- jeden poziomo i drugi pionowo
- dwa płasko obok siebie
- (ten był fajny) jeden monitor normalnie na wysokości wzroku a drugi pod nim - prawie płasko na biurku.
Obecnie mam jeden na wprost i drugi obok pod kątem.
Oba monitory na
@Varin: a to zmienia postać rzeczy (ʘ‿ʘ)
Ergotron sprawdze bo ostatnio mi VonHaus ramie cos nie trybi.
Co do krzywulców czy plaskich - jakos nie mam preferencji, teraz mam 1800r gdzie to prawie plaski jest a jak mam 3 obok siebie to nawet to troche pomaga
@Ralphs: używam UltraWide od około 10 lat - 27'', 40'', a ostatnio przesiadłem się na 34'' OLED Curved. Więc moja opinia, że są zajebiste jako monitory do nomen omen szeroko pojmowanej rozrywki bierze się z osobistego doświadczenia, a nie z reklam.
Żegnam, nie pozdrawiam.
źródło: bardzo-panu-dziekuje-za-te-garsc-bezcennych-informacji-ale-ja-mam-to-w-dupie-kiepscy-ferdek-kiepski
Pobierz