Wpis z mikrobloga

• 206
@sontur ludzie mówią że skrzypce to pięknie grający instrument. Głupcy, sprawdzałem i słychać jedynie przeraźliwy zgrzyt.

• Odpowiedz
@sontur: jakbyś nie był analfabeta to byś dostał prawidłową odpowiedź, ale lepiej wrzucać dowód swojej głupoty na wypok i płakać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@sontur: Śmieszki z darmowej wersji dostępnej dla wszystkich.
Wersje płatne są kilka razy lepsze, nie wspominając o modelach które dopiero są testowane i mają do nich dostęp tylko wyselekcjonowani specjaliści.
Wróć do tego posta za 6 miesięcy i za rok to zobaczysz jak szybko się rozwija.
  • Odpowiedz
@sontur: ja chciałem od ChatGPT cenę bitcoina z godz 7:27 1 września. Odpowiedział, że się nie da z godz. Wchodzę na traidingview, klikam na wykres dzienny i scroluję sobie do 1 września, najeżdżam kursorem na 7:27 i mam cenę. Takie rzeczy to powinno AI ogarniać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@yggdrasill: @MikiGRU Serio zamierzacie tego bronić? Spróbujcie z jakimkolwiek chatbotem AI, chatGPT, DeepSeekiem, Grokiem czy samym Gemini od tego samego Google. One teraz serio radzą sobie dobrze z pomyloną, niegramatyczną składnią i brakiem ortografii. Możecie pisać jak ułom po wylewie i sobie z tym poradzą.
A w wyszukiwarce często ludzie piszą na szybko i właśnie nie zwracają na to uwagi.

Te odpowiedzi AI na google to po prostu totalna
  • Odpowiedz
@szuineg no ale właśnie ludzi umiejących zadać pytanie nie jest znowuż tak dużo. No i przeważnie są na tych stanowiskach, które AI miało zastąpić. AI owszem, jest pomocne, ale to w wielu przypadkach ulepszona wersja Googla, jeden będzie umiał z niej skorzystać, inny będzie wpisywał "gołe lolity" nie tam gdzie trzeba.
  • Odpowiedz