Aktywne Wpisy

szcz33pan +3044
Twa mundial, ale klasycznie znalazłem chwilę czasu aby sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe stoją w miejscu, nawet ceny nieruchomości stoją w miejscu. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: kebab_lipiec_2026
Pobierz
paczelok +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#nieruchomosci #polska
źródło: msz
Pobierz@naked: Przeklniesz tą decyzję jak zostaniesz pełnoetatowym taksówkarzem
Prawda jest taka, że każdego pracującego obywatela powinno być stać na założenie rodziny. Skoro jest inaczej to po prostu coś nie działa.
Są trzy pokoje, przedpokój plus malutka kuchnia i mała łazienka.
Jest trochę ciasno, ale da się żyć.
@stefan-buczalski23: dodatkowo kobieta zawsze potrzebuje więcej miejsca na swoje klamoty, więc w takiej wspólnej sypialnio-salonie to masz mniej miejsca, niż pies w kojcu, do tego spanie na niewygodnej rozkładanej wersalce,
@Tchessio: mhmm i to jest według ciebie godnościowe? ja też pamiętam jak byłem w święta u babci, po południu wpadły ciotki z wujkami i oczywiście babcia ich nie wypuściła bo mają przenocować i zjeść jutro z nami śniadanie, oczywiście zrobiło się trochę ciasno i mnie jako najmłodszego wymeldowano do kuchni, żebym spał na jakimś namiotowym rozkładanym tapczano niewiadomo czym
@winsxspl: 5 pomieszczeń + komunikacja + jakaś łazienka (bo być musi). Ile miały pokoje w tej bajce? Po 6m²? xD
@michal-sitko: no i jak u was wygląda korzystanie z łazienki w cztery osoby? pranie, sranie, mycie itp?
Już pomijam że wrzuciłeś zdjęcie mieszkania, które ma max 35m2 - no chyba że ta sypialnia ma 15m2 a łóżko jest pięcio osobowe
@lenfant_sauvage: mam 11 metrową sypialnię i ledwo się mieszczę ze średniej wielkości szafą, co się robi na metrażu 6 metrów? przecież nawet śpiąc obijasz nogą ścianę jak jesteś wysoki
Ale jeszcze troche doskrobać na wkład... z 10 lat
@Tagliacozzo: to są te detale
W starym budownictwie mam na 52 metrach 2 pokoje, salon, oddzielną kuchnie, małe wc i łazienkę.