Aktywne Wpisy

Teuvo +13
a można chociaż kawę czarną pić podczas głodówki czy też nie

michalxd21 +9
Wgl jako kibic #arsenal totalnie nie mogę zrozumieć tej polityki #realmadryt odnośnie odpałów. Całe szczęście że u nas pojawił się Arteta i zaczął sprzątać, dzięki czemu klub zaczął iść do przodu.
Bo według mnie problem nie leży w Bellinghamach, Vinich czy Mbappe - jesteś tak silny jak twoja ławka. I Arsenal przez ostatnie 3 lata miał 1 skład taki że pewnie 8-9 zawodników byłoby wyjściowym garniturem wszędzie. Ale
Bo według mnie problem nie leży w Bellinghamach, Vinich czy Mbappe - jesteś tak silny jak twoja ławka. I Arsenal przez ostatnie 3 lata miał 1 skład taki że pewnie 8-9 zawodników byłoby wyjściowym garniturem wszędzie. Ale
źródło: image
Pobierz

#perfumy
Panowie szukam czegoś w miarę budżetowego, crowd pleasera (nic wymyślnego) i w miarę niedrogiego o zapachu cytrusowo-aromatycznym. Coś energetyzującego i bardzo świeżego. Może coś na styl Aqua di Gio ale z buchającą świeżością niczym kilka strzałów Terre d'hermes.
Znam sporo zapachów z Sephora/Douglas/Rossman/Hebe/Zara i nic nie mogę znaleźć.. jakieś MontBlanc są dla mnie kompletnie niewyczuwalne, Nautica zbyt morski, Davidoff dziwne w odbiorze, Zara Lisboa i inne mało trwałe, Azzaro Chrome z trwałością tak sobie i głównie metaliczno-syntetyczne cytrusy, Calvin Klein Free mało trwały, Coach nie siedzi, Lacoste, Jimmy Choo też niezbyt.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
No i polecam oczywiście isseya tak jak koledzy wyżej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jil Sander Sun Men
Mochino Uomo?
Missoni Wave
Kenneth Cole Black
Budżetowe, "są jakieś" bo mają charakter, aromatyczne i świeze.
nawet nie wziąłem 5 ml tylko 3 i to tylko dlatego że chciałem przewąchać prawie całą markę xD