Wpis z mikrobloga

Czarny elf... no kto to widziol
Zacząłem serial ogladac i jak juz widzę smolucha to nie wiem czy warto oglądać dalej?
Jakieś to wszystko takie niiakie
#lotr #wladcapierscieni
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dobry jest, nie marudź, nie zwracaj na takie p------y uwagi tylko ciesz się srodziemiem. Ja się naczytałem takich opini i żałuję że nie obejrzałem go wcześniej

@Francis_Drake: przecież wygląda tandetnie czego Mirka oklamujesz
  • Odpowiedz
@FueGo: Serial jest kiczowaty i to jest najlepsze wg mnie jego określenie :) Mając taki budżet, takie lore można było zrobić o wiele więcej
  • Odpowiedz
@FueGo wszyscy gadają jaki to był budżet, ile to kasy przepalone i że oni to by lepiej zrobili. Tak naprawdę to jedej wuj dla widza ile tam było kasy wpompowane bo przecież nie za jego. Oglądaj Miras i sam ocenisz. Ja nie uważam żebym zmarnował czas oglądając go, codziennie poświęcałem godzinkę na jeden odcinek. Drugi sezon też jest spoko. Jak lubisz te klimaty i ten świat to obejrzyj sobie bo w
  • Odpowiedz
@Francis_Drake: ale serio jak na tak wyhajpowany serial odstawili niezła maniane. Nie można pozwalać sobie pluc na ryjca bo jesteś fanem i wszystko zniesiesz, serial nie jest zły, ale biorąc pod uwagę środki i reklamę jest już bardzo zły.
  • Odpowiedz
@picasssss1 noo moze i masz rację, nie powinno się łykać wszystkiego dlatego, że jest się fanem serii. Prawda.
Może jest trochę przereklamowany, niemniej jednak można obejrzeć i nie myślę żeby to był czas zmarnowany. Coś podobnego do Wiedźmina z Netflixa. Też średniawka aleee jednak finalnie da się obejrzeć. Chociaż ja uwielbiam oba uniwersa więc moja opinia pewnie nie jest obiektywna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz