Cześć Szukam experience dedykowanych VR, typu jakieś rollercoastery, tunele, może loty spadochronowe albo jakieś skoki bungee, coś co wykorzystuje VR. Czy znacie coś takiego?
@NowyStaryMirek: quest 3 i szukam po prostu fajnych rzeczy (filmy, gry). Próbowałem przebić się przez morze badziewia (prymitywne gierki z prymitywną grafiką itp) i coraz mniej mi się chce to robić
@animuss musiało to być chyba dawno bo ja od ponad miesiąca nie zdejmuje tego z łba
Sprawdź Red Matter 2, tak pięknej gry jeszcze nigdy nie widziałem. Batman Arkhan Shadow też jest kozacki. Resident Evil 4 wymiata ale dla mnie za straszny. Jak lubisz strzelanki to Medal of Honor jest cudny mimo że ja nienawidzę latania z pistoletem. Jest jeszcze nasza produkcja Superhot nad którą wszyscy się spuszczają. Z bardziej spokojnych
Szukam experience dedykowanych VR, typu jakieś rollercoastery, tunele, może loty spadochronowe albo jakieś skoki bungee, coś co wykorzystuje VR. Czy znacie coś takiego?
Quest here
#wirtualnarzeczywistosc #pytaniedoeksperta #virtualreality #pytanie #gry #grykomputerowe #konsole #vr #quest3 #pcvr
Sprawdź Red Matter 2, tak pięknej gry jeszcze nigdy nie widziałem. Batman Arkhan Shadow też jest kozacki. Resident Evil 4 wymiata ale dla mnie za straszny. Jak lubisz strzelanki to Medal of Honor jest cudny mimo że ja nienawidzę latania z pistoletem. Jest jeszcze nasza produkcja Superhot nad którą wszyscy się spuszczają.
Z bardziej spokojnych
źródło: temp_file944508787673701973
Pobierz