Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +740

WildAnimal +38
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz

Kuba bravo - chlop jest nie do p--------a, on jest genialny. On potrafi 15minut gadac, ze nowa chcesz to podejdz do mnie, po czym rzucic jedno zdanie "a co myslisz o Mikolaju?" zeby myslec, ze jest mastermind i wyeliminuje Natalke. Oby byl jak najdluzej bo tyle contentu dostarcza, fragment jak ze smiertelnie powazna mina mowi o brazowych oczach w 1 czy 2 odc ogladalem 3razy i sie poplakalem ze smiechu xD, gdyby dziewczyna nie chciala ogladac dalej to bym dobre 15minut ogladal ten fragment na petli. Widac, ze ma strasznie kruche ego i to, ze ktokolwiek go w ogole chce budzi u niego ogromna satysfakcje
Natalia - okropne babsko, wydaje mi sie, ze na codzien ciagnie na psychotropach, ewidnetnie skrzywdzona w przeszlosci, dalej tego nie przepracowala. Kuba jest debilem i faktycznie o-----l, ale to jak ona zrobila z niego "tredowatego" chodzac i rozpowiadajac, ze smial ja przytulic w programie hotel paradise, jakby ja rozumiem, ze naprawde mogla tego nie chciec, ale ona o tym gadala prawie na takim zapetleniu jak Milan z Wejherowa o fajkach
Milan z Wejherowa - to jak sie nazywa jest w nim najlepsze, lubie go bo jest taki pozytywny wariacik, ale p--------y mnie gdybym poltora godziny sluchal wywodu o fajkach. Duzy plusik za to, ze probowal ogarnac Kube Bravo i rzucil, ze ma super partnerke
Magda(chyba tak?, ta z ktora jest obecnie Kuba Bravo) - swietna jest, widac, ze jest najinteligentniejsza, do tego potrafi byc zabawna, jak palnela kubie o tym, ze jest narcyzem, bedzie mi smutno jak wyleci, jedyne co to, ze nie powiedziala Kubie bardziej stanowczo, ze chce byc z Tomkiem(szwagrem). Widze u niej duzy potencjal do szpącenia i trzymam kciuki
Julka od milana - mimo tego, ze jest najmlodsza to tez wydaje mi sie byc nieglupia, ale kompletnie emocji nie kontroluje, wydaje sie byc tym typem baby, ze jak jest milo to jest milo, a jak jest zle to rzuca talerzami.
Kuba sztacheta - nie przepadam, robi z siebie nasa workera uzywajac jakiegos pustoslowia, zeby wyjsc elokwentnie, szkoda, ze trafila mu sie partnerka, ktora nie czuje chemii do kogokolwiek innego wiec moze byc safe caly program. Boje sie, ze on i ta alexis juz zostali zwyciezcami
Alexis - ladna, ale tepa, ze ja p------e XD. Ona to by sie odnalazla w parze z Kuba Bravo, przeciez oni oboje podczas tych durnych konkurencji sraliby w gacie byle tylko wygrac. Lubie ja bo ma potencjal dymogenny
Michal - moj faworyt, obstawiam, ze on juz swoje tam przezyl i ma plan na siebie, program i poukladane w glowie. Jak trzeba to poszpąci przytakujac komu trzeba, ale trzyma sie ciagle tej swojej, kompletnie niekonfliktowy i zabawny. Przede wszystkim czuc, ze w przeciwienstwie do Kuby Bravo pewny siebie
Alex od Michala - ja tez lubie, taka niezla wariatka, ale potrafi myslec. Obstawiam, ze gdyby dzisiaj nie byla pierwsza to pozostale by nie wpadly na sposob z bita smietana, szczegolnie, ze ona to zrobila ze wzgledu na kolczyk a nie bo po prostu intymne. Kibicuje tej parce.
Oliwia - no malowac to sie ona nie potrafi, poza tym w sumie taka nijaka
Mikolaj - chlop wyglada jak tiger bonzo gdyby ktos go wzial do fryzjera i galerii po ciuchy. Moim zdaniem moze byc kryptogejem, nie przepadam, tez jakis taki miałki.
Gdybym mial robic jakies top 3 chlopow i bab to
chlopy:
1.Michal
2.Kuba Bravo za to jak szpąci nieumiejetnie i jakim jest debilem, autentycznie pare razy plakalem ze smiechu jak mu sie odpalal glos kastrata XD
3.Milan
Kobiety:
1.Alex
2.Magda
3.Julka od Milana
Nie wiem czy ktos to przeczyta do konca, ale chcialem sie podzielic swoim strumieniem swiadomosci
#hotelparadise