Wpis z mikrobloga

Ej, przecież ten dziadek zapowiadał start Nawrockiego na prezydenta, pamiętam dokładnie te mordę XDDD Od kiedy on jest w kanale ziobro?
Jeszcze się dowiedziałem, że propagandzistki z tvpis Kurskiego znalazły tam zatrudnienie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W dodatku już któryś raz pomyliłem ich profil z profilem kancelarii prezydenta xdddd
Jakoś Sikorskiego nie pokazują tam tyle, albo Marszałka Sejmu który miał w ostatnim tygodniu kilka ciekawych spotkań, a to przecież druga osoba w państwie
Wyjaśni mi ktoś o co chodzi? Dlaczego oni aż tak zaczęli brandzlować się do Nawrockiego?

#polityka #bekazpodludzi #bekazpisu #kanalzero
Lexi20 - Ej, przecież ten dziadek zapowiadał start Nawrockiego na prezydenta, pamięta...

źródło: 1000010385

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PogromcaPatusow: ja nie wiem gdzie to pokazują, widziałem na X
Mogę się tylko domyśleć, że telewizyjne wspierające PiS i też te które są po stronie PO próbują gumkowac go
A jak wiadomo jak cię nie ma w mediach, to nie istniejesz
Taki to kraj dwóch gównianych partii
  • Odpowiedz
@solejukowski: to prawda, dlatego jest obok Nawrockiego. Nawroxcki chce tego samego. Zreszta kazdy chce. Wystarczy posluchac Morawiecgo z debat z Metznem i Zandbergiem. Nie ogladalem calosci i nie chcialbym sie wypowiadac co do calosci, ale w tych fragmentach, ktore slyszalem wypowiadal sie jako ktos kto chce ksztltowac polityke ugrupowania. Nota bene byc nastepca Kaczynskiego
  • Odpowiedz
@Lexi20 Zupełnym przypadkiem jest, że banał zero zatrudnia samych pisowców i produkuje ich narracje.To świadome, bezstronnne oraz uczciwe media nie mające nic wspólnego z prawacką (czyli też rosyjską) propagandą.Zostałeś zmanipulowany silniczku ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Nawrocki ma pomóc ksysiowi przywrócić pis do władzy, który to pis pozwoli mu okradać Polaków. Przecież ten chciwy na kasę kleszcz, by syna oddał Macierewiczowi gdyby się kasa zgadzała.
  • Odpowiedz
@Lexi20: niedawno prowadził kampanię kandydata obywatelskiego, obecnie wziął się za obywatelskie dziennikarstwo. Potrzeba nam takich bezstronnych i prospołecznych działaczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Lexi20: przykre że to ponoć naprawdę wybitny historyk jeśli chodzi o historię Polski, po co w ogóle robi sobie coś takiego? Btw polecam to wystąpienie: jest absolutnie fatalne
  • Odpowiedz