Aktywne Wpisy

Sonny86 +1139
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +18
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Jeszcze się dowiedziałem, że propagandzistki z tvpis Kurskiego znalazły tam zatrudnienie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W dodatku już któryś raz pomyliłem ich profil z profilem kancelarii prezydenta xdddd
Jakoś Sikorskiego nie pokazują tam tyle, albo Marszałka Sejmu który miał w ostatnim tygodniu kilka ciekawych spotkań, a to przecież druga osoba w państwie
Wyjaśni mi ktoś o co chodzi? Dlaczego oni aż tak zaczęli brandzlować się do Nawrockiego?
#polityka #bekazpodludzi #bekazpisu #kanalzero
źródło: 1000010385
Pobierzźródło: 1000010386
PobierzMogę się tylko domyśleć, że telewizyjne wspierające PiS i też te które są po stronie PO próbują gumkowac go
A jak wiadomo jak cię nie ma w mediach, to nie istniejesz
Taki to kraj dwóch gównianych partii
andrzej nowak to ten niezależny historyk, który przegapił i kompletnie nie zauważył poziomu kłamstwa pisowskiej propagandy.