Wpis z mikrobloga

• 3
@isste: czysty jeśli zawnioskujesz o zmianę kategorii, bo w razie W (tak jak na Ukrainie) ciężej dostać kategorię E.
A robię to, bo już w zeszłym roku dostałem powołanie na ćwiczenia wojskowe. Niech biorą silnych byczków, ja mam do roboty ważniejsze rzeczy jak granie w gry i siedzenie na wykopie.
  • Odpowiedz
  • 1
@winsxspl: ludziom z gorszym wzrokiem czy nadwagą dawali D.
Przy chorobach psychicznych żaden lekarz nie będzie ryzykować wrzucania do wojska. Jeszcze bym pomylił przyjaciela z wrogiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I myslisz ze w czasie wojny ktos sie bedzie przejmowal literkami ? XD na ua łapia na ulicy i pakuja do auta nikt nie pyta o literke :) u nas będzie to samo jak cos wybuchnie na grubo.bl broni nie dostaniesz ale do kopania okopów czy gotowania ziemniaków sie nadasz
  • Odpowiedz
  • 1
ale do kopania okopów czy gotowania ziemniaków sie nadasz

@xyz_xyz: oj chyba nie, bo coś czuje, że nagle zaboli mnie odcinek lędźwiowy, a ziemniaków nigdy nie nauczyłem się obierać.
Poza tym na Ukrainie wbrew pozorom najpierw legitymują, a jak uciekasz na ich widok to wtedy i owszem. Wrzucają do paki i na posterunku sprawdzają.

I zawsze jest szansa, że człowieka z kat. E powołają, ale dopiero jak A i D
  • Odpowiedz
@robert-kuzba tak tak, zyj w takim przeświadczeniu :). Mowisz ze plecy Cie zabola? XD matko ale Wy naiwni jestescie. Dostaniesz 2 buty na nery zapomnisz o plecach. Realia wojny sa okropne i nikt sie nami przejmowac nie bedzie. Zapamietaj
  • Odpowiedz