Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +67
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +910

Mam szansę na kategorię E?
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #pobor #wojna #wojsko
Bo kogoś o chodzi twój stan emocjonalny xD
@isste zgodnie z przepisami, jeśli chorujesz przewlekle na chorobę psychiczną to dostajesz z automatu D.
Jeśli nie ma rokowania poprawy (na co wskazuje 11 lat leczenia) to masz E.
To nie wiedziałem, czyli też jestem czysty, dzięki
A robię to, bo już w zeszłym roku dostałem powołanie na ćwiczenia wojskowe. Niech biorą silnych byczków, ja mam do roboty ważniejsze rzeczy jak granie w gry i siedzenie na wykopie.
Przy chorobach psychicznych żaden lekarz nie będzie ryzykować wrzucania do wojska. Jeszcze bym pomylił przyjaciela z wrogiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xyz_xyz: oj chyba nie, bo coś czuje, że nagle zaboli mnie odcinek lędźwiowy, a ziemniaków nigdy nie nauczyłem się obierać.
Poza tym na Ukrainie wbrew pozorom najpierw legitymują, a jak uciekasz na ich widok to wtedy i owszem. Wrzucają do paki i na posterunku sprawdzają.
I zawsze jest szansa, że człowieka z kat. E powołają, ale dopiero jak A i D
Z resztą jak skompletuje papiery to idę na komisję.
Tak jak napisałem. Kat. E w czasie wojny nie jest żadnym gwarantem bezpieczeństwa. Ale mam czas zanim zginą ci z A i D.