Wpis z mikrobloga

• 121
@Drom: Obawiam się jednak, że prędzej puszek pomyli 10000 spacerowiczów i dzikich zwierząt z karmą i ich zabije i okaleczy zanim napatoczy się myśliwy
  • Odpowiedz
  • 202
@StopSzczek no bardzo śmieszne, że może zagryźć jakiegoś wróbelka lub wiewiórkę albo tylko je będzie straszył. W końcu inne zwierzęta nie zasługują na spokój, nie to co pies. Oby spotkał stado dzików.
  • Odpowiedz
  • 15
@WielkiNos: jest to poswiecenie na ktore jest pani gotowa, juz pisala gorsze rzeczy, ale zglosilem i facebook usunal zanim pomyslalem zeby przylaczyc sie do krucjaty. Ale w skrocie, ona "uspilaby" wszystkich ludzi zanim pozwolilaby cos pieskowi zrobic
  • Odpowiedz
  • 14
@WielkiNos: Psiarze stosują podwójne standardy, ale ja też zacząłem je stosować na spacerach, jak mówisz to z odpowiednią agresją i nożem w ręku to działa wychowawczo jak nic na świecie i polecam to każdemu.

"Pies wyczuwa złych ludzi" kontrujesz "JA WYCZUWAM WREDNE KUNDLE"
"Nigdy nie jest wina psa tylko właściciela" kontrujesz "NIGDY NIE JEST WINA CZŁOWIEKA TYLKO NOŻA"

Ogólnie chyba napisze poradnik jak moje spacery stały się "spokojniejsze", w takim
  • Odpowiedz
@StopSzczek: zawsze żądam linka do posta, tutaj mam jak chciałem, poczytalem komentarze tych odklejonych psiar i wk*rw gotowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 8
@_______________________: Minus jest taki, że na pitbulle i podobne świniaki gaz może nie zadziałać. Osobiscie chodze już jak pieprzony wiedźmin:
Gaz w chmurce, na większość przypadków, ale nie kiedy wieje wiatr mocno
Gaz w żelu jak słaby wiatr, ale kundla ciężko trafić
Pałka teleskopowa jak gaz nie zadziała i nie chcę od razu zabić psa lub właściciela
Nóż jak już bydle się wgryza i jakby właściciel nie dawał mi wyboru.
  • Odpowiedz
@StopSzczek: a gdzie chodzisz na spacery wiedzminie? Bo posiadanie palki jest nielegalne. Straszenie nozem rowniez. Powiesz, czy odwagi starczy tylko na fantazjowanie w necie? :)
  • Odpowiedz
  • 29
@Casuel: Widać wychodek wie tyle o psach co o prawie. Posiadanie pałki jest jak najbardziej legalne. Legalne jest również ostrzeżenie właściciela, że wypruję psu flaki jeśli mnie zaatakuje. Chyba, że wolisz żebym był psychopata jak wy psiarze i po prostu dla zabawy dźgał psy, bo wyczułem w nim złą energię. Z resztą, nie będzie mi psiarz defekował pod moim wpisem, na czarną zapraszam
  • Odpowiedz