Aktywne Wpisy

Wrrronika +61
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pamiętam jak parę lat temu kolega z pracy kupił sobie Dacię Dustera z salonu i potem ludzie go obgadywali za plecami, że jak mógł taki szrot kupić i to jeszcze nówkę.
Ja nigdy Dacią nie jechałem, ale silniki te same co w Renault, więc chyba nie powinno być lipy.
No wiem, że w Polsce auta na F (Fordy, Fiaty, Francuskie) są uważane za najbardziej awaryjne, ale chyba to tylko stereotyp [a przynajmniej mam taką nadzieję, bo sam mam Renault xD]?
#samochody #francuskie #dacia #motoryzacja
źródło: 802b3e60-a528-4e47-a9b0-68d3eb95af5a
Pobierz@trevoz: No i to kwintesencja polskości. Trzydziestoletnie niemieckie premium - to jest symbol prestiżu!
@DziadLab: coś w tym jest, że Polacy kochają auta używane, szczególnie niemieckie - bmw, mercedes, audi. Ja jak ostatnio kupowałem auto z salonu to też mi masa to ludzi odradzała, że nowe auto 30% traci po wyjeździe z salonu i że lepiej używaną klasę premium kupić. Ale zrobiłem po swojemu i jestem zadowolony
@trevoz: xDDDDDDDDDD
źródło: artworks-000140160198-sifk34-t500x500
Pobierzźródło: image
Pobierz@trevoz: to jest ogromna zaleta, zwłaszcza w Polsce B. Masz pewność, że żaden nosacz z zawiści opon nie potnie ani gwoździem nie przejedzie
Jeżeli na pierwszy miejscu nie masz pokazania się sąsiadom i samochód może być uważany za budżetowy to śmiało brać.
Proste konstrukcje, niejebliwe silniki, fabryczny LPG, uczciwe warunki przedłużającej się gwarancji. Tylko widać i czuć budżetowość wykonania na każdym kroku, ale nie przeszkadza to w klepaniu kolejnych kilometrów.
normalne samochody dla ludzi ktorzy chca kupic nowe auto w normalniej cenie i maja w dupie co pomysla sasiedzi
Komentarz usunięty przez autora