Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +52
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

#nieruchomosci #heheszki #humorobrazkowy
źródło: temp_file8059290134052442032
Pobierz@malinq: Nie, to z tego
Albo 2, bo dla większości followersów mitomana Micka, 30 czy 2, to jeden c--j. XD
@Podstarzaly_Mandalorianin: już bardzo dawno ale wypopki potrzebują mesjasza (⌒(oo)⌒)
@arbuz77 bo nie wszyscy ludzie w tym kraju są ekonomicznymi analfabetami w stylu "wolnościowców" od Memcena (którzy nawet ustawy nie potrafią poprawnie napisać). Podatki mają poza dostarczaniem kasy do budżetu regulować też rynek w taki sposób, żeby nie powstawały na nim różnego typu patologie. Jak widać, duża grupa osób
źródło: temp_file2228801564721130445
Pobierz@camelinthejungle: Czekaj czyli co, jak ktoś nic nie robiąc odziedziczy mieszkanie to jest dobry chłop, a jak ciężko pracując zarobi na nie to jest zły rentier i trzeba mu dowalić katastra?
@StaryPierdziel: Rentier i ciężka praca XDDDDDDDDDD
@StaryPierdziel tak, bo lokowanie środków w nieruchomościach jest niekorzystne z perspektywy państwa, społeczeństwa i rynku. Powinniśmy wprowadzić regulacje, które po prostu sprawią, że ciężko pracujący ludzie będą napędzać swoimi inwestycjami nasza gospodarkę, a nie kieszenie deweloperów, utrudniając tym
Katastru bać się powinny przede wszystkim fundusze i "donatany" które chwalą się kupowaniem mieszkań w paczkach po 10sztuk bo hurtem taniej.
Stąd też taka paroweczkowa nagonka ze strony "elity" bo problem katastru dla większości nie istnieje ale trzeba zrobić atmosferę jak by był dla ciebie realnym zagrożeniem xd.
Bo kto wie! moze
Co do stref eko to bzdur nie opowiadam, bo to samo auto spełniające Euro 3 ale wiek mu przeskoczy na 27 lat już jest wyautowane, nie mówiąc już o starszych rocznikach co też euro 3 spełniają.
Tak jak do tej pory też masz wybór przy