Aktywne Wpisy

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Jak oglądać youtube na telefonie tak żeby nie musieć oglądać tych chędożonych reklam co 3 minuty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ za darmo ofkors ( ͡º ͜ʖ͡º)

hehe ta młodzież dzisiaj, ja w sumie pierwszy raz w życiu tankowałem na stacji benzynowej na kursie nauki jazdy, bo mój stary zawsze miał paliwo w kanistrach, skąd to nie wnikałem, ale 20l ropy, pompka wężykowa i lejek były mi bardziej bliskie niż pistolet na cpn.l do tego stopnia że nie potrafiłem go obsłużyć. Ale co najlepsze gość uczący mnie wykazał się pełnym zrozumieniem dla tej sytuacji
źródło: IMG_5864
Pobierz