Aktywne Wpisy

Tino +10
Niebawem jadę z kumplem w długą i daleką podróż. Zapewne będziemy się wspólnie rozliczać w przeróżnych miejscach czy płacić czasem za siebie nawzajem. Płacić na miejscu będziemy zarówno gotówką, jak i kartami. Jaką polecacie prostą aplikację do wspólnych rozliczeń, żeby nikt nikomu nie był dłużny i można było zachować porządek przy wspólnych wydatkach?
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
Foto dla przyciągnięcia uwagi XD
#finanse #aplikacje #android #podroze #podrozujzwykopem
źródło: ow16k8n3gykav9x3vop581fi9c68_shutterstock_1308414568
Pobierz
JankoBzykant89 +244
źródło: imgi7NLVR-27e2b6a
Pobierz

Siema mirki pytanie, zacząłem prace na CNC i myślę nad studiami zaocznymi na PRz
Czy warto iść w MiBM lub ZiIP, myśle nad stanowiskiem typu Inżynier produkcji lub cos bardziej zarządzającego.
Jak to wygląda z zarobkami i z zapotrzebowaniem na Podkarpaciu. Bardziej do mnie przemawia ZiIP ale też nie wiem czy to się fajnie łączy z CNC. Czy jest to dobre posunięcie, bo też bym nie chciał utknąć jako operator za niewielkie pieniądze.
Jak już coś to ZiIP to po MiBM robić bo lepiej zrobić MiBM niż ZiIP. ZiIP to taki dodatek a przynajmniej ja
ZIPa odpuść, robiłem bliźniaczy kierunek pod względem trudności (transport, jeszcze przed zmianami) i fartem załapałem pracę jako inżynier, nie rób sobie pod górkę i idź od razu na MiBM ewentualnie elektrotechnikę, inne kierunki to strata czasu