#pollar Co sądzisz o możliwości interakcji i oznaczania prze użytkowników tagami ze zbioru przygotowanego dla określonych wiadomości (łatwiej wybierać niż wpisywać i obhwa się bez spamu, b. Bezsteonne).
@fieloryb: Myślałem też nad systemem, który wychodzi naprzeciw „dead internet theory”: użytkownicy mogliby wrzucać swoje komentarze do wspólnej puli, a AI robiłoby z tego metaanalizę: wyłapywało nastroje, ciekawe kminy i generowało „metakomentarze”. Te metakomentarze z kolei można by dalej komentować i rozwijać wątki.
@www3: Ale po co komplikować? Chcemy być prosto poinformowani? Chcemy. Chcemy się poruszać po sieci wiadomości? Chcemy. Zróbmy co można po staremu a potem analizuj.
@fieloryb: Rozumiem argument za prostotą, ale sama warstwa tagów nie ochroni dziś przed zalewem botów LLM i operacji wpływu. Pool komentarzy traktuję jako filtr, który łączy zgłoszenia w jedną pulę i pozwala robić metaanalizę nastrojów oraz nadawać wagi autorom. Użytkownik dalej widzi prosty wynik, metakomentarz, a złożoność zostaje po naszej stronie. Tagi z katalogu mogą być drugą warstwą indeksowania i antyspamu, więc oba podejścia się uzupełniają. Proponuję zacząć oszczędnie: zamknięty
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Co sądzisz o możliwości interakcji i oznaczania prze użytkowników tagami ze zbioru przygotowanego dla określonych wiadomości (łatwiej wybierać niż wpisywać i obhwa się bez spamu, b. Bezsteonne).
Użytkownik dalej widzi prosty wynik, metakomentarz, a złożoność zostaje po naszej stronie. Tagi z katalogu mogą być drugą warstwą indeksowania i antyspamu, więc oba podejścia się uzupełniają. Proponuję zacząć oszczędnie: zamknięty