Aktywne Wpisy

G0ntar +3
Na Jakie popularne/lubiane zapachy zareagowaliście najgorzej? Albo totalnie wam nie siedzą ? U mnie to Gris Charnel extrait i PDM Pegasus.
#perfumy
#perfumy

Nighthuntero +143
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 2014 mieszkania tańsze o połowę
Pobierzźródło: 60b4caa802896_o,size,640x400,q,71,h,a1e417
Pobierz@Dusk_Forest77: a teraz go promują na X, jakby uważali go za jakiegoś mesjasza, który sam obniży ceny nieruchomości i pokona deweloperów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i co sie od tego czasu zmienilo poza nastawieniem w glowie, bo wszytskie liczby sa PRZECIW wzrostom?
@Dusk_Forest77:
gdyby PL byla powaznym panstwem to jak najbardziej mial racje...
Ale pojawil sie wysyp pustostanow spekulacyjnych o wartosci spoleczno-ekonomicznej rownej 0. ( a tak naprawde nigdy nie jest dokladnie 0, wartosc jest ujemna- utrzymanie infrastruktury,
źródło: how-do-you-do-fellow-kids-steve-buscemi
Pobierz@san-san: Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem, a gdybym ja był czarny grałbym w NBA.
@Dusk_Forest77: Spadały wtedy jeszcze przez jakieś 2-3 lata, dopiero w 2016-17 zaczęło się odbicie, hojna polityka socjalna, stopy procentowe poniżej inflacji i boom gospodarczy.
Jak mój znajomy kupował w 2017 to dalej pukałem się w głowę bo sentyment był taki że to kraj nie do życia, jadący na pożyczonym wzroście gospodarczym ( ͡°
to sie znowu zmienia :]
@Dusk_Forest77:
Ja to bym chyba zwariował jakbym mógł kupić w 2014r., ale bym czekał na spadki , bo wiadomo co było dalej. Najlepsze jest to że oni do dziś wypierają rzeczywistość, że Polska to super bezpieczny kraj do życia i ceny mają tu jeszcze ogromny potencjał do dalszych wzrostów