Proszę o polecenie dobrych długich młotków gumowych, takich aby nie uszkodziły mi tynków na suficie. Mam sąsiada z góry, który nie potrafi zrozumieć, że niesie od niego hałas uderzeniowy i wali mi po podłodze cały dzień kopytami lub zrzuca przedmioty na posadzkę. Idzie oszaleć.
Ps. Widziałem gdzieś, że stosują również masazery w formie pistoleta przyłożonego do sufitu? Ktoś może próbował tego sprzętu i się wypowie?
Rozmowa, policja i wspólnota na nic się nie zdała. Było kilka dni spokoju i powtórka z rozrywki.
@StonkaM: czytałem o tym, podobno niezbyt dobrze to działa. Chyba że do garnka włożę głośnik i przycisnę do sufitu, może będzie to w jakiś sposób skuteczne...
Szukam rozwiązania problemu, może wypowie się ktoś kto miał podobny problem i skutecznie rozwiązał sprawę. Rozmowa i polubowne próby rozwiązania przez wspólnotę na nic się nie zdały
@Lowcja_promocji Znam ten ból, walenie młotem od razu mogę odradzić, bo na pewno uszkodzisz tynki na suficie. Lepsza opcja to subwoofer dociśnięty do sufitu ale jednak inni sąsiedzi też mogą to czuć. Najlepsza opcja to zamówić urządzenia generujące wibracje albo uderzenia ale osobiście bym polecił wibracje. Można kupić takie na AliExpress.
Proszę o polecenie dobrych długich młotków gumowych, takich aby nie uszkodziły mi tynków na suficie. Mam sąsiada z góry, który nie potrafi zrozumieć, że niesie od niego hałas uderzeniowy i wali mi po podłodze cały dzień kopytami lub zrzuca przedmioty na posadzkę. Idzie oszaleć.
Ps. Widziałem gdzieś, że stosują również masazery w formie pistoleta przyłożonego do sufitu? Ktoś może próbował tego sprzętu i się wypowie?
Rozmowa, policja i wspólnota na nic się nie zdała. Było kilka dni spokoju i powtórka z rozrywki.
źródło: temp_file8906508705149579581
Pobierz