Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +63
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Po chwili
"Nie mialo to dla mnie żadnego znaczenia.." xD
Wy też macie wrażenie po jego reakcji, że wie o co chodzi?
#afera #aferapodkarpacka #ukraina #wojna #rosja #polska #kryminalne
Afera podkarpacka" odnosi się do śledztwa dotyczącego nieprawidłowości w podkarpackich urzędach, związanego z rzekomymi nadużyciami finansowymi i ustawianymi przetargami przez osoby powiązane z władzą samorządową i państwową. Głównymi zarzutami były korupcja, nepotyzm, ustawianie przetargów i inne przestępstwa gospodarcze na dużą skalę.
Kluczowe aspekty afery:
Podłoże
– na początku swojego istnienia afera dotyczyła m.in. rzekomego faworyzowania niektórych firm i
@barTTY: serio? W 38:39 odwraca wzrok, patrzy w podłogę (typowe oznaki mówienia kłamstwa) i mówi "nie miało to dla mnie żadnego znaczenia", nagle jakby się zacina i ogarnia co powiedział i próbuje wymyślić jak z tego wyjść. Wypadł strasznie nieautentycznie, tak jakby wiedział i miało to dla niego znaczenie. Ogólnie Duda w pokerze by nie zaszalał,
Komentarz usunięty przez moderatora
@mleko3-2procent: Nie wydaje mi się. On tak zazwyczaj o wszystkim emocjonalnie gada jak polityk niskiej kategorii.
Afera dotyczyla glownie politykow Po-psl, rzekome tasmy dziwnie zniknely i kiedy je krecono? 15 lat temu? Glowne zarzuty dotyczyly tego ze typ z cbś kryje burdele na podkarpaciu, na samych tasmach uwieczniono niby bylego marszalka, biskupa, komendanta ...
Stan Tymiński tez kiedys miał teczke a Leppera powieszono.. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)