Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +82
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +26
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Strony jak kwejk czy jbzd są zawalone nędznymi memami typu antytusk, anty UE. Jeszcze rok temu tego nie było. Trolle dareczka działają. W drugą stronę nie ma tego prawie wcale co dowodzi że znowu (jak przy okazji wyborów prezydenckich) ktoś nie ogarnia co się dzieje.
@Grzesiok:
Jest na reddicie. Jest na wypoku.
Chodzi o memy anty pis, anty konfa, anty rosja
źródło: temp_file6751930136716745354
PobierzNa JBZD i Kwejku to siedzi mój 60 letni wuja.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Grzesiok: To normalne, że krytykuje się rządzących, a nie opozycję. Internet to nie TVN czy „Wyborcza”.
Za obecnych rządów